Hoe de Encryption Level in IE7 wijzigen

Hoe de Encryption Level in IE7 wijzigen


Browser encryptie op een programma zoals Internet Explorer 7 is een belangrijk onderdeel van de beveiliging als je online winkelen, gebruiken het internet voor werk of belangrijke gegevens naar servers. Met spyware, virussen en andere kwaadaardige software dreigt u bij elke hoek, het laatste wat je nodig hebt zijn browser encryptie problemen. Weten hoe u uw browser encryptie te wijzigen bij het gebruik van IE7 kan je redden van toekomstige problemen en mogelijke inbreuken op de beveiliging.

instructies

1 Open het menu Start door te klikken op "Start" in de linker benedenhoek.

2 Klik op "Control Panel" in het menu rechterzijde.

3 Selecteer "Internet Options" uit de lijst van iconen. Het is het makkelijkst te terwijl vinden in classic mode. De instelling voor dit in het menu aan de linkerzijde.

4 Selecteer het tabblad 'Geavanceerd' aan de bovenkant van het venster Internet-opties.

5 Scroll naar beneden naar het gedeelte 'Beveiliging' in de lijst met beschikbare instellingen.

6 Selecteer zowel 'SSL 2.0 gebruiken' en 'SSL 3.0 gebruiken "en klik op" OK "aan de onderkant van het venster. Dit zal uw encryptie-instellingen op het juiste niveau aan te passen.

7 Open Internet Explorer 7 en klik op "Help" in de bovenste menubalk.

8 Selecteer "Over Internet Explorer" in het drop-down menu. Dit zal de informatie over uw versie van IE7 weer te geven. Het zou nu zeggen: "Codeersterkte:. 128-bit" Als dit niet gebeurt, contact op met uw computer technicus.

Hints

  • Het runnen van een Windows Repair kunnen ook alle encryptie problemen in Internet Explorer 7 op te lossen en uw encryptie-niveau op het juiste niveau.
  • verstellen nooit encryptie-instellingen op een computer u niet de eigenaar of zijn niet bevoegd om op te werken.