Hoe te verbinden Windows Media Center op een tv

Windows Media Center kunt u het web, downloaden van muziek te surfen, e-mails versturen en films kijken allemaal uit dezelfde locatie met een afstandsbediening. U kunt Windows Media Center gebruiken op uw computer of u kunt het aansluiten op uw TV, of het nu standaard of high-definition.

instructies

1 Verwijder de Windows Media Center-pc uit de verpakking. Volg de instructies voor het instellen van de computer.

2 Zoek de S-video kabel, die meestal een grijze of zwarte kabel draad met afgeronde uiteinden. Steek het ene uiteinde in de achterkant van de Media Center S-video-uitgang aansluiting.

3 Neem het andere uiteinde van de S-video kabel, en steek de stekker in de S-video-ingang van uw TV. Afhankelijk van het TV-model, kan de S-video-aansluiting te vinden op de voor- of achterkant en gelabeld als "S-video in" en "S-video out." Zet de TV om het te testen.

4 Vind ofwel een digitale visuele interface (DVI) kabel of een high-definition multimedia interface (HDMI) kabel als u wilt verbinden met HDTV. Deze alternatieven zijn voor het krijgen van een digitale, hoogwaardige tv-beeld. Zorg ervoor dat uw HDTV en Media Center PC heeft ingangen en uitgangen voor deze kabels.

5 Sluit een uiteinde van de HDMI of DVI-kabel aan op TV-uitgang van de Media Center. Deze uitgangsverbinding moet zich op de achterzijde. Ook moet het label "DTV" "ATSC" of "HDTV".

6 Steek het andere uiteinde van de DVI- of HDMI-kabel in de TV-ingang of de video-ingang van de HDTV. Opnieuw kunnen deze verbindingen op de voorkant of achterkant van de TV, afhankelijk van het model.