Hoe Video & Audio Capture op een USB

Mensen zijn het vastleggen van video en audio naar hun computers te uploaden en op te slaan films en tv-programma's meer dan ooit. Aangezien veel computers komen niet met de geavanceerde mogelijkheid om video met een on-board apparaten vast te leggen, is een USB-opname-apparaat nodig. Het aansluiten van een USB-video en audio-apparaat voor de eerste keer kan lastig lijken, maar zelfs de meest nederige beginner kan doen.

instructies

1 Hoe Video & Audio Capture op een USB

Sluit de RCA-kabel van de speler naar de opname-apparaat.

Sluit de RCA-kabel van de "Output" op uw TV of speler op de "Input" van de video en audio-opname-apparaat. Sluit het USB-apparaat in de USB-poort van uw computer.

2 Open Windows Movie Maker 2. Ga naar het tabblad "File" en klik op "Video vastleggen." U kunt ook naar "Capture Video" in het tabblad "Movie Tasks". Selecteer vervolgens "Capture Vanuit Device."

3 Ga naar de "Video Capture Device" pagina en kies "Beschikbare apparaten." Klik op de USB-opnameapparaat. Ga naar de "Audio Device" pagina en selecteer het opnameapparaat ook. Klik op "Browse" om de locatie en naam voor het bestand in te stellen.

4 Klik op "Start Capture" om te beginnen met het invoeren van het analoge signaal in de computer.

5 Klik op "Finish" als u klaar bent met het vastleggen van de video en audio. Het bestand wordt automatisch opgeslagen op de locatie die u hebt gekozen.