Hoe maak je een snelkoppeling naar Internet Explorer in Windows Maak

U kunt een snelkoppeling naar Internet Explorer als uw pictogram op het bureaublad is verdwenen, of als je gewoon wilt naar een andere snelkoppeling te plaatsen naar een andere map. Het maken van een snelkoppeling naar uw Internet Explorer-webbrowser kunt u eenvoudig toegang tot het programma vanaf het bureaublad of favoriete map in plaats van dat u uw Windows Start-menu te openen elke keer dat u wilt surfen op het web.

instructies

methode een

1 Klik op het Windows-logo op de taakbalk om het menu Start te openen. Kijk voor het pictogram van Internet Explorer op het menu Start. Als je het niet ziet, klikt u op "Alle Programma's" om het te vinden in de "Programma's" lijst.

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Internet Explorer en selecteer 'Verzenden naar: Desktop (Shortcut) "naar een snelkoppeling op het bureaublad te maken. Zodra u de snelkoppeling op het bureaublad, kunt u het in een andere locatie, indien gewenst.

3 Sleept u het pictogram op uw bureaublad als je niet ziet 'Verzenden naar' of als je niet kunt klik met de rechtermuisknop. Dit zorgt voor een snelkoppeling naar Internet Explorer.

methode Twee

4 Klik met de rechtermuisknop met je muis ergens op het bureaublad van Windows. Selecteer "Nieuw> Snelkoppeling."

5 Kopieer en plak de volgende tekst in het vak "Location" (zonder de aanhalingstekens en de periode): ".% Programfiles% \ Internet Explorer \ iexplore.exe"

6 Klik op "Next" en typ een naam voor de snelkoppeling. U kunt de "Internet Explorer" of wat je wilt typen. Klik op "Finish" om uw snelkoppeling te maken.