Hoe kan ik toevoegen Highlight kleuren aan Microsoft Word 2007

Hoe kan ik toevoegen Highlight kleuren aan Microsoft Word 2007


Microsoft Word heeft een aantal functies en tools om gebruikers te helpen organiseren en informatie te delen. Of u nu een student nodig heeft om informatie te benadrukken om te studeren voor een examen of een zakelijke professional samen met anderen op een kantoor project, kunt u Microsoft Word hoogtepunt tool gebruiken om te voorkomen dat uw gegevens georganiseerd en gemakkelijk te lezen.

instructies

Met behulp van de Highlight Tool

1 Lancering Microsoft Word. Maak een nieuw document of een reeds bestaande Microsoft Word-document te openen. Als u een nieuw document wilt maken, ga naar de "File" drop-down menu en selecteer "Nieuw." Om een ​​reeds bestaand document dat is opgeslagen op uw computer of flash-station te openen, gaat het "File" drop-down menu, selecteer "Open" en selecteer het bestand uit het bestand directory.

2 Gebruik de muis om de tekst die u wilt markeren selecteren. Om tekst in een document te selecteren, klik en sleep de cursor totdat alle tekst die u wilt selecteren is gemarkeerd.

3 Zoek het hoogtepunt knop op de werkbalk. De knop is tekstueel label met de letters "abc" en is voorzien van een gekleurde balk op het hoogtepunt kleur weer te geven. Volgens Microsoft, moeten gebruikers klikt u op het tabblad "Thuis" in de groep Lettertype en klik op het pijltje naast de tekst te markeren Color. Om het hoogtepunt van kleur veranderen, houdt u de knop drie seconden aan een vooraf geselecteerde lijst van highlight kleuren onthullen. U kunt deze stap herhalen om te blijven benadrukken items in het hele document. Microsoft raadt het gebruik van een geel of lichtgrijze kleur op documenten die u van plan bent om af te drukken om te voorkomen dat verduistert de tekst.

4 Het hoogtepunt gereedschap blijft aan totdat u besluit om het uit te schakelen. Om de highlight functie uit te schakelen, selecteert u de gemarkeerde tekst met de muis en klik op de knop Markeren. Zorg ervoor dat u de steunkleur op "No Color" op een steunkleur te verwijderen zijn veranderd.

5 Opslaan en sluit het document.