How to Get Rid van Brontok.A

How to Get Rid van Brontok.A


Brontok.A is een variant van de Brontok worm. De worm verspreidt zich via geïnfecteerde e-mailbijlagen, meestal in de e-mails gebruikers aan te moedigen om "check out een foto." Zodra de worm installeert op uw computer, kan uw anti-malware programma's uit te schakelen, uw systeeminstellingen te wijzigen, vermindering van uw beschikbare systeemgeheugen en vertragen uw computer. Gelukkig Brontok.A u kunt verwijderen in de veilige modus met netwerkmogelijkheden via een van de vele gratis anti-malware programma's.

instructies

1 Herstart de computer en druk op F8 herhaaldelijk tijdens het opstarten. De "Windows-menu Geavanceerde opties" verschijnt.

2 Selecteer "Veilige modus met netwerkmogelijkheden" uit het menu met behulp van uw toetsenbord en druk op "Enter." Het Windows-besturingssysteem geladen in de veilige modus met netwerkmogelijkheden.

3 Download een van de vele gratis anti-malware programma's, zoals Microsoft Security Essentials, Avast! Free Antivirus 6 en Avira Personal Free Antivirus 10.

4 Voer een "Full Scan" met behulp van uw anti-malware programma. Merk op dat de stappen om dit te doen variëren enigszins, afhankelijk van de anti-malware programma. Bijvoorbeeld in Microsoft Security Essentials, klikt u op "Thuis", vinkt u het vakje naast de "Full" en klik op "Nu scannen." In Avast! Free Antivirus 6, klikt u op 'Scan Computer' in het linkervenster en klik op "Start" naast "Full System Scan." Uw anti-malware programma scant je hele computer en verwijdert Brontok.A.

5 Start de computer normaal en uitvoeren van een tweede 'Full Scan. "