Hoe het ontwerpen van een conferentie Poster

Een aantal verschillende soorten evenementen kunt u nodig heeft om uw eigen conferentie poster te ontwerpen. Het creëren van een conferentie poster is niet een moeilijke project. U kunt een poster als basis- of complex als nodig te creëren door gebruik te maken van een programma dat uw specifieke behoeften past. Terwijl Photoshop is uw beste keuze voor het ontwerpen van een conferentie poster, het is duur. ArtRage door Ambient Design is veel minder duur. Als u een pc, dan moet u de gratis Microsoft Paint programma al geïnstalleerd.

instructies

Ontwerp Posters in Microsoft Paint

1 Ga naar Start Menu van het venster en klik op "Alle programma's." Scroll naar beneden en klik op "Accessoires." Selecteer "Paint", die een naamloos document waar u het ontwerp voor uw congres poster kunt maken zal openen.

2 Kies "Beeld" en "Eigenschappen" om aan te sluiten in de breedte en hoogte eis voor uw poster. Maak een document dat hetzelfde formaat heeft als het papier de conferentie poster zal worden afgedrukt op zal zijn. Kies de "Text" tool om tekst in te voegen.

3 beelden zoals toe te voegen als foto's of clip art door individueel het openen van de beelden in Window's Live Photo Gallery. Klik met de rechtermuisknop op de afbeeldingen en klik op 'Kopiëren'.

4 Keer terug naar Paint, selecteer "Edit" en vervolgens "Plakken" uw foto in het document. De positie van uw afbeelding in document. Gebruik "Fill Met Color" in objecten in te vullen of om uw achtergrondkleur te veranderen.

Ontwerpen met ArtRage

5 Open ArtRage en ga naar "File". Kies "nieuw schilderij" om een ​​nieuw document waar u uw congres poster te ontwerpen beginnen.

6 Selecteer "Nieuwe Schilderen" en plug in de breedte, hoogte en de resolutie van het document. U kunt ook kiezen voor een vooraf ingestelde formaat voor uw document. Voor een afdrukkwaliteit conferentie poster, plug in ten minste 300 pixels per inch voor de resolutie.

7 U kunt kiezen uit verschillende soorten canvas, zoals "Basic Paper."

8 Gebruik lagen om verschillende elementen, welke foto's, tekst en afbeeldingen bevat, in hun eigen lagen te plaatsen. Met dit programma kunt u ook in een verwijzing naar te brengen, zoals een foto, om u te begeleiden terwijl u werkt. Het heeft ook een optie tracering en stencils. Verschillende instrumenten waaronder "Krijt" en "olieverf, 'die in intensiteit kan worden aangepast.

Ontwerpen met Photoshop

9 Ga naar "File" en klik op "Nieuw" om een ​​nieuw document te maken.

10 Maak de instellingen voor het ontwerp uw congres Messenger door te kiezen voor een "Background Type" die het beste aan uw beoogde ontwerp voldoet. Add "Dimensions" voor uw poster en verander de "Resolution" tot 300 pixels.

11 Ga naar "Layer" en vervolgens "Nieuw" om in te brengen of te creëren elementen, foto's, tekst en afbeeldingen.

12 Gebruik de "Move" tool te verhuizen tekst en afbeeldingen.

13 Gebruik "Filters" en beeldaanpassingen afbeelding om u te verfijnen en effecten toe te voegen aan de nieuwe lagen.

14 Gebruik de "Text" tool op de werkbalk om tekst toe te voegen.

15 Ga naar "File" en "Save As" om uw conference poster op te slaan als een hoge-resolutie jpg.

Hints

  • Sla het bestand vaak.