Hoe maak je een Portal website maken

Een portaal website is een online bestemming die u stuurt naar andere pagina's of bronnen die u misschien nuttig vindt. Bijvoorbeeld, als je een portal website over nagelverzorging bezoeken, de website kan u voorzien van een lijst met links naar andere nail-care websites en producten die u kunt profiteren. Het kan ook bieden forums en zoekmachines die de bezoekers de mogelijkheid om te communiceren met anderen. Als eigenaar van een web portal kunt u advertentieruimte te verkopen om te helpen betalen voor de kosten van het handhaven van dit soort website.

instructies

1 Maak een account met een web hosting provider die pagina-gebouw software biedt met sjablonen en add-on functies zoals fora. Dit is de snelste manier om het opzetten van een basic, professioneel ogende portal website. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van uw links.

2 Kies een domeinnaam die termen (trefwoorden) iemand zou typen in een zoekmachine bij het zoeken naar het onderwerp van uw portal website bevat.

3 Laad je pagina-gebouw software, die is meestal toegankelijk vanaf uw online web hosting provider account. Kies een sjabloon ontwerp in overeenstemming is met de aard van de portal je van plan bent om vast te stellen. Gebruik bijvoorbeeld een ontwerp dat een beeld van nagels voor een spijker-care portal heeft.

4 links naar gerelateerde middelen die u wilt bezoekers om toegang te krijgen bij een bezoek aan de startpagina van uw portal toe te voegen. Schrijf een korte beschrijving naast elke link als je wilt. Beperk elke beschrijving tot ongeveer 100 tot 150 woorden.

5 Selecteer de optie om een ​​forum aan uw website toe te voegen vanuit het dashboard van uw web hosting provider (zoek naar "add-ons" of "Web Tools"). dienst van de Web hosting provider genereert een nieuw message-board-mailadres dat u kunt aanpassen aan uw wensen.

6 Voeg een zoekvak om uw portal website voor gratis gebruik van Google Site Search. Dit kunnen bezoekers zoeken naar pagina's alleen op uw website of het gehele World Wide Web. Google Site Search biedt u een eenvoudige HTML-code toe te voegen aan uw pagina.

7 Nieuwe pagina's toevoegen aan uw portal website als je wilt. U kunt uw algemene onderwerp te verdelen in meer geïndividualiseerde portals binnen dezelfde website. Bijvoorbeeld, kunt u een algemene portal met informatie over nagelverzorging op de homepage, dan moet een aparte portal pagina met informatie over de nagel vitaminen in het bijzonder te maken.

8 Publiceer de portal website als u klaar bent met het toevoegen van links en pagina's. Voeg meer middelen naarmate de tijd verstrijkt om verder te groeien uw portaal website.

9 Dien de portal webadres naar Web directories, zoals de DMOZ Open Directory Project, zodat mensen uw bron te vinden.