Hoe kan ik mijn PowerPoint-programma Herstel op Deze computer Vista

Kan voorkomen dat u problemen met uw Microsoft Office-toepassingen, zoals PowerPoint op uw computer met Windows Vista tegenkomen. Misschien vindt u PowerPoint crashen of anderszins abnormaal sluiten. Hoewel er een grote verscheidenheid van redenen waarom u dergelijke kwesties kunt tegenkomen, kun je vaak het oplossen van uw probleem op door het volgen van bepaalde stappen voor probleemoplossing om het programma te herstellen naar de vorige werkende staat. Merk op dat sommige van deze stappen kan het nodig zijn om de administratieve rechten op de Windows Vista-computer waarop u werkt met PowerPoint hebben.

instructies

1 Repareer het programma van Windows Vista's "Programma's en onderdelen." Klik op het menu Start en kies 'Configuratiescherm'. Klik op "Programma's", gevolgd door "Programma's en onderdelen." Enkele klik "Microsoft PowerPoint" en klik op de "reparatie" knop op de bovenkant. Volg de aanwijzingen op het scherm te herstellen en het herstel van het programma PowerPoint.

2 Run "Microsoft Office Diagnostics" om PowerPoint te herstellen. Klik op de Office lint knop aan de linker bovenhoek van de PowerPoint-interface en selecteer "Opties voor PowerPoint." Klik op "Resources." Klik op 'Diagnose. " Klik op "Doorgaan" en klik op 'Start Diagnostics. " Laat Microsoft Office scant uw PowerPoint-programma op fouten. Volg de on-screen geleide aanwijzingen om de diagnose af te maken en proberen om het programma te herstellen.

3 Installeer Microsoft PowerPoint als geen van de bovenstaande stappen het probleem op te lossen. Klik op het menu Start en kies 'Configuratiescherm'. Klik op "Programma's", gevolgd door "Programma's en onderdelen." Enkele klik "Microsoft PowerPoint" en klik op de knop 'Verwijderen'. Zodra het verwijderen is voltooid, plaatst u de Microsoft PowerPoint-installatie-cd in uw cd / dvd-rom-drive om het programma opnieuw te installeren.