Hoe kan ik een CD met behulp van Windows Media Player Burn

Dit artikel zal u begeleiden door het proces van het branden van muziek van Windows Media Player op een cd. Je moet muziek beschikbaar in de Windows Media Player om dit artikel te gebruiken, of het nu muziek die is gedownload of gekopieerd van de schijf op uw computer. Met behulp van Windows Media Player naar een cd te branden is handiger dan andere programma's, want het komt gratis op uw computer, is er niets meer te kopen of te downloaden in staat zijn om dit programma te gebruiken.

instructies

Hoe kan ik een CD met behulp van Windows Media Player Burn

1 Om te beginnen, ga naar uw Start-knop op de linker onderhoek van je scherm en klik erop. Wanneer uw startmenu verschijnt, zoekt en klik op Windows Media Player om uw programma te openen. Uw mediaspeler wordt nu geopend. Afhankelijk van uw besturingssysteem, processorsnelheid en het aantal nummers in uw mediaspeler, kan deze overal mee naartoe nemen van vijf seconden tot een paar minuten. Hoe meer muziek je op je computer, hoe minder beschikbare ruimte van uw besturingssysteem om te werken. Nu uw media player is geopend, klikt u op "Burn" in de rechter bovenhoek van het scherm. Dit zal een nieuw, kleiner venster openen op de zijkant van de speler.

2 Nu dat u uw Burn-functie hebt klaargemaakt, ga dan naar de linkerkant van het scherm en klik op "Library." Als u weet dat de namen van de nummers die je gaat vandaag branden, klikt u op "Songs" onder "Library." Dit zal nu bevolken alle in uw Windows Media Player-bibliotheek opgenomen songs. Blader door je nummers door te klikken op de pijl in de onderste rechterhoek van het scherm. Als je de nummers die u wilt branden te vinden, gewoon met de rechtermuisknop op te klikken en te houden. Beweeg de cursor naar het raam dat zegt Brand. Dit zorgt voor uw Burn lijst met de nummers die u waarschijnlijk op uw cd. Herhaal dit proces tot alle nummers die u wilt branden zijn in het venster dat zegt Brand.

3 De volgorde van de nummers zijn in het kader van de Burn-venster vermeld is de volgorde waarin ze zullen zijn op de cd. Als u de volgorde wilt wijzigen, klikt u op en houd op het nummer dat u wilt verplaatsen, en verplaats het omhoog of omlaag om de gewenste positie. Nu dat uw lijst met nummers is in de volgorde waarin je het wilt, ga dan naar de bovenkant van het scherm om de knop Branden. Klik en houd de knop en je krijgt een aantal opties. Zorg ervoor dat "Audio CD" is aangevinkt. Als je al je muziek willen hetzelfde volume bij spelen blijven, klikt u naast 'Apply Volume Leveling Across tracks op audio-cd's. " Ook als u de schijf wilt uitwerpen na het branden is voltooid, klikt u op "Eject Disk Na het branden."

4 Nu dat je de voorkeuren hebt ingesteld voor uw cd, plaats een nieuwe, pluisvrije beschrijfbare cd in de cd-brander en sluit de disk drive. Wanneer u klaar bent om te beginnen, klikt u op de knop aan de onderkant rechterkant van het scherm dat zegt: "Start Burn." Uw mediaspeler zal dan veranderen aan de Burn uitzicht. Dit toont alle nummers die u zetten op de schijf en de volgorde waarin ze worden verbrand in. Aan de rechterkant van de naam van het nummer is de voortgang van uw songs worden overgebracht op de harde schijf. Na al je liedjes zijn overgebracht, zal een klein doosje pop-up waarschuwt u dat uw computer is het finaliseren van de schijf. Dit betekent dat niet meer informatie op de schijf kan worden gesteld nadat deze is voltooid.

5 Uw harde schijf zal nu uit te werpen, zoals het branden is gedaan. Als u wilt, kunt u deze testen nu op een cd-speler om ervoor te zorgen dat uw muziek klinkt zo goed als het deed op uw mediaspeler. Gefeliciteerd, u heeft zojuist verbrand je eerste CD met behulp van Windows Media Player.

Hints

  • Als u besluit om een ​​CD-RW te gebruiken, of Read-Writable schijf, kunt u muziek toevoegen op elk gewenst moment op de schijf door het invullen van deze stappen opnieuw, en opnieuw plaatsen van de dezelfde cd in het station.
  • Inbreuk op het auteursrecht is een strafbaar misdrijf bestraft met boetes en / of de gevangenis. Gelieve niet te gebruiken muziek die je niet hebt betaald.