Hoe maak je een e-mail Recover Met de Message ID-nummer

Hoe maak je een e-mail Recover Met de Message ID-nummer


Sommige officiële e-mails die worden verzonden voor zakelijke doeleinden zijn doorgaans voorzien van een ID-nummer in de e-mail. Het doel van het opnemen van een dergelijke een ID-nummer in een e-mail is voor die onderneming of organisatie in staat zijn om de e-mail binnen hun database te vinden. De drie grootste e-mailproviders, Windows Live Mail, Gmail en Yahoo! mail, allemaal voorzien van zoekfuncties voor u om een ​​e-mail die een ID-nummer bevat te vinden. Op deze manier kunt u het terug te krijgen als je het verwijderd.

instructies

Zoek de e-mail in Gmail

1 Navigeer naar de GMail inlogpagina.

2 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en meld u aan.

3 In het zoekvak boven aan het venster, voer het ID-nummer van de e-mail die u wilt herstellen. Klik op de knop "Search Mail."

4 Zoeken en klik op uw e-mail die u wilt herstellen in de zoekresultaten. Je hebt nu hersteld uw e-mail met het bericht ID-nummer.

Zoek de e-mail Yahoo!

5 Navigeer naar de Yahoo! mail inlogpagina.

6 Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

7 Typ in het ID-nummer van de e-mail die u wilt zoeken in het zoekvak aan de bovenkant van het e-mail scherm. Klik vervolgens op de knop "Mail Zoeken."

8 Zoeken en klik op uw e-mail die u wilt herstellen in de zoekresultaten. Je hebt nu hersteld uw e-mail met het bericht ID-nummer.

Zoek de e-mail in Windows Live e-mail

9 Ga naar de Windows Live Mail inlogpagina.

10 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en meld u aan.

11 Voer in het ID-nummer van de e-mail die u nodig hebt om uit te vinden in het vak "Zoeken e-mail." Klik op de oranje knop met het vergrootglas aan de rechterkant van het zoekvak.

12 Zoeken en klik op uw e-mail die u wilt herstellen in de zoekresultaten. Je hebt nu hersteld uw e-mail met het bericht ID-nummer.