Hoe de Screen Saver voor een Terminal Server uitschakelen

Terminal Services is een afstandsbediening applicatie op Windows 2000 en Windows 2003 server operating systemen geïnstalleerd. Terminal Services kunnen beheerders op afstand servers te controleren, zodat ze niet nodig om de instellingen op de locatie van de server lokaal te veranderen. Screensavers vertragen de Terminal Server-verbinding. Om een ​​screensaver op de Terminal Server uit te schakelen, moet u deze in de lokale veiligheidsbeleid van de server uit te schakelen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de Terminal Server. Klik op "Run" om het commando tekstvak te openen. Type "gpedit.msc" en druk op "Enter" om het beleid editor te openen.

2 Dubbelklik op het pictogram "User Configuration" op het linkerpaneel. Een lijst met uitgebreid beleid mappen wordt weergegeven. Dubbelklik op "Administrative Templates," en vervolgens "Configuratiescherm" en vervolgens op "Display." Verschillende desktop weergave-opties worden getoond in het centrum detail venster.

3 Dubbelklik op de "Screen Savers." Selecteer "Uitschakelen" en klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan. Dit beleid schakelt de screensaver op de Terminal Server.

4 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Run." Typ "gpupdate / force" om het nieuwe beleid te actualiseren. Als u niet deze opdracht uitvoert, moet u de computer opnieuw op te starten om het nieuwe beleid te actualiseren.