Hoe kan ik Artikelen toevoegen aan een keuzelijst Box?

Hoe kan ik Artikelen toevoegen aan een keuzelijst Box?


Een drop-down box biedt website lezers met een lijst met opties. De webbesturingselement wordt gebruikt om de hoeveelheid van antwoorden in een vorm die beter is voor gegevensbeheer beperken. Zo wordt er een drop-down list box gebruikt om een ​​lijst van landen weer te geven voor een gebruiker, en het elimineert de mogelijkheid van een gebruiker invoeren van een onjuiste toestand. Het toevoegen van keuzemogelijkheden in een drop-down box gaat het bewerken van de HTML-code in uw webpagina's.

instructies

1 Open uw HTML-pagina met de drop-down box in een platte tekst editor. U kunt een eenvoudige tekst editor zoals Kladblok te bekijken en bewerken van HTML-code.

2 items toe te voegen aan de keuzelijst. Het volgende is een voorbeeld van een state keuzelijst met twee opties:

<Select id = "staten">
<Option> Florida </ option>
<Option> Utah </ option>
</ Select>

De "<select>" tag definieert een drop-down box op de webpagina. Elke optie wordt geplaatst in de "<option>" en "</ option>" labels.

3 Geef elke optie een bepaalde waarde. Standaard, als je niet een "waarde" eigenschap om uw opties toevoegt, de geretourneerde gegevens is hetzelfde als de tekst zijn binnen de optie-tags. In het monster in stap 2, de waarde voor "Florida" is "Florida." Echter, wilt u misschien de staat afkorting van de gegevens van de optie toe te wijzen. Dit wordt bereikt met behulp van de "value" eigenschap. Hieronder zie je hoe je waarden toewijzen aan uw opties:

<Select id = "staten">
<Option value = "FL"> Florida </ option>
<Option value = "UT"> Utah </ option>
</ Select>

4 Maak een prompt voor de eerste optie. De eerste optie die in de drop-down wordt weergegeven voor uw gebruiker. De meeste vormen maken gebruik van een bericht dat de gebruiker voor een selectie gevraagd. Deze wordt ook gebruikt om te identificeren als een gebruiker een selectie uit het drop-down niet heeft gemaakt. De volgende zet de eerste optie "Selecteer een staat" in het drop-down:

<Select id = "staten">
<Option value = ""> Selecteer een staat </ option>
<Option value = "FL"> Florida </ option>
<Option value = "UT"> Utah </ option>
</ Select>