Hoe kan ik Flash-films op mijn site

Hoe kan ik Flash-films op mijn site


Adobe's Flash-programma laat webdesigners en ontwikkelaars toe te voegen interactieve applicaties en multimedia-inhoud aan hun websites. Met zijn metgezel Flash Player browser plug-in, kan deze toepassingen en stukken content bekeken worden op vrijwel elke computer platform. Zodra u een Flash-film die in SWF-formaat en klaar voor de inzet, toe te voegen uw site is een eenvoudig proces waarbij slechts een paar regels van de HTML-code.

instructies

1 Bekijk de HTML-code van uw pagina. Als u een programma gebruiken, zoals Adobe Dreamweaver, Microsoft Expression Web of Amaya, opent u de pagina die u waar u uw Flash-film te plaatsen. Zoek de locatie voor de film, klikt u eenmaal op dat deel van het scherm. Wissel naar Code View aan de HTML-code die dat gedeelte van de pagina controleert zien. Als u uw pagina's te bewerken met een tekstverwerker, open uw pagina in de editor en zoek de regel code waar uw Flash-film moet verschijnen.

2 code toe te voegen aan uw film insluiten. Kopieer en plak de volgende code in uw pagina op de locatie die in de vorige stap:

<Object width = "400" height = "350">
<Param name = "movie" value = "../ media / my_flash_movie.swf">
<Embed width = "400" height = "350">
</ Embed>
</ Object>

3 Actualiseren van de code aan de eisen van uw film. Het monster code wordt verondersteld dat je Flash-film is gelegen binnen de "media" directory, één niveau boven de locatie van uw pagina. Echter, omdat elke site directory structuur is anders, deze waarde waarschijnlijk niet precies van toepassing op de jouwe. Voeg de juiste locatie en de directory, dan is het actualiseren van de bestandsnaam om de naam van uw film. Bovendien, het actualiseren van de steekproef breedte en hoogte waarden aan de afmetingen van uw film. Verander deze waarden in zowel de <object> en <embed> -tags op de lijnen één en drie, respectievelijk. Bewaar nu uw wijzigingen.

4 Bekijk uw ingesloten film. Open de pagina die u zojuist hebt opgeslagen in uw browser. De film die u hebt toegevoegd met de code verstrekt en bijgewerkt in stap 2 en 3 speelt nu in het browservenster.