DSL Vs. Cable Vs. satelliet InternetWinkelen voor Internet service kan een frustrerende ervaring zijn. In het algemeen, zijn je keuzes beperkt tot een paar grote aanbieders, en vaak u mag slechts één DSL of één kabelbedrijf als een optie. Satellite is een optie die beschikbaar is voor een groot aantal abonnees is, maar het brengt zijn eigen set van nadelen. Het kiezen van de beste internet provider voor uw behoeften kunt u voorkomen dat vast te zitten in een contract met een slechte snelheden of onvoldoende service.

DSL

DSL of Digital Subscriber Line service, is een internetverbinding die door uw telefoonmaatschappij of een reseller. De aard van de DSL-service zijn talrijk, maar de meest voorkomende tier niet-zakelijke klanten is Asymmetric DSL of ADSL. ADSL beschikt over een hoge download snelheden, maar grenzen upstream bandbreedte aanzienlijk. De snelheid beschikbaar via ADSL is sterk afhankelijk van hoe ver je huis is van de dichtstbijzijnde telefoon bedrijf faciliteit, maar met een snelheid van 6 megabit per seconde worden steeds gemeengoed. Hogere bandbreedte lijnen beschikbaar, maar zeldzaam in veel delen van het land.

Kabel

Kabel internet service, zoals de naam al doet vermoeden, is een verbinding die door uw kabel-tv-bedrijf. Kabel biedt de mogelijkheid voor hogere snelheden dan DSL, tot 30 megabits per seconde in sommige gebieden, maar de maximale snelheden zijn sterk afhankelijk van het netwerkverkeer. Als u veel kabel-internet abonnees in uw buurt, kan dit uw bandbreedte van invloed zijn tijdens piekgebruik uren, als abonnee maken deel uit van een lokaal netwerk in plaats van te vertrouwen op een speciale lijn naar het centrale kantoor.

Satelliet

Het grote voordeel van satelliet-internet service is dat het een verbinding, zelfs voor degenen die ver weg van de grote stedelijke gebieden, waar de kabel en DSL-lijnen niet beschikbaar zijn leven kan bieden. Satellietverbindingen is meestal snel, maar ze kunnen incidenteel latency problemen als gevolg van de tijd die signalen reizen lijden. Slecht weer kunnen verstoren satellietcommunicatie, en ze kunnen zeer duur zijn in vergelijking met kabel- of DSL-verbindingen, vooral als u uw eigen hardware aan te schaffen.

bottom Line

Uw beste inzet voor high speed internet zal hoogstwaarschijnlijk DSL of kabel, maar welke het beste is, hangt af van de diensten die in uw regio. Vergelijk lokale aanbieders om te zien welke snelheden zijn beschikbaar, en het belangrijkste, of de ondernemingen op te leggen gebruik caps. De extra snelheid van de kabel is misschien niet de moeite waard zijn als het bedrijf aan strenge beperkingen hoeveel u de verbinding kunt gebruiken. Als geen kabel of DSL is verkrijgbaar in uw omgeving, kunt u overwegen een one-way satelliet provider. Deze systemen maken gebruik van de schotel voor het ontvangen van gegevens, terwijl de computer stuurt alle uitgaande verzoeken via een modem aangesloten op de telefoonlijn om uw bandbreedtegebruik en lagere kosten te verlagen.