Wat te verwijderen uit New Computers

Het is altijd een beetje teleurstellend als je koopt een nieuwe computer in de hoop om jezelf te ontdoen van alle rommel die op de harde schijf van uw oude computer heeft opgebouwd in de tijd en vertraagd naar een kruipen. Het eerste wat u ontdekt is dat uw glanzende nieuwe computer wordt geladen neer met gratis aanbiedingen, deels enabled software en reclame. Er zijn drie manieren om schoon te maken van uw systeem.

Wat te verwijderen

Informatietechnologie (IT) specialisten zoals bij alles, maar het besturingssysteem te verwijderen en vervolgens alleen de essentiële software opnieuw installeren. Misschien wilt u een aantal van de freebie spul dat is opgenomen te houden. In ieder geval wil je alle software die is niet volledig functioneel, elke vorm van reclame software of software die is alleen "inleidend" met een proefperiode te verwijderen. Soms is de fabrikant van de computer bevat ondersteuning software waarmee hun tech support mensen dingen op je computer vast te stellen tijdens de garantieperiode. U zult waarschijnlijk willen houden dat, tenzij je een technische whiz bent en liever zelf reparaties te doen.

bij gedeelten

De meeste mensen gaan naar het configuratiescherm, selecteert u de Software toevoegen / verwijderen icoon en ga door het verwijderen van de ongewenste programma's één voor één. Als je weet welke programma's geschikt zijn en welke programma's niet zijn, kan dit een effectieve manier om schoon te maken uw harde schijf en geheugen. Helaas, stelt de fabrikant en partner software bedrijven soms de promotie-software op een zodanige wijze dat het zeer moeilijk te verwijderen. Je kunt uren doorbrengen op zoek naar manieren om vooraf geïnstalleerde software te verwijderen.

nucleaire optie

Een andere manier om schoon te maken van uw nieuwe computer is om de harde schijf te formatteren en vervolgens de software van de schijven die bij uw computer opnieuw te installeren. Sommigen zullen u toelaten om het besturingssysteem opnieuw te installeren zonder de vooraf geïnstalleerde software. Het duurt een tijdje om Windows opnieuw te installeren, maar als je alleen Windows eerst opnieuw installeren, dan is de stukken van uw werkende software een voor een, kunt u ervoor dat u alleen de software die u wilt installeren zonder de extra's.

Cleaner Software

Er is een gratis te downloaden programma toepasselijke naam de PC Decrapifier (PCD). Deze software wordt hoog aangeschreven door IT-professionals die worden opgeroepen voor het opzetten van tientallen nieuwe pc's op hetzelfde moment. PCD is beschikbaar voor verkoop voor commercieel gebruik, maar is ook beschikbaar gratis voor persoonlijk gebruik. De software gaat snel door uw opstelling, identificeert vooraf geïnstalleerde software en reclame op uw computer en verwijdert deze op een snelle reeks stappen. De PC Decrapifier is de snelste methode van de drie die u kunt gebruiken om onnodige programma's van uw nieuwe computer te verwijderen.