Tips voor het opnieuw installeren Vista

Tips voor het opnieuw installeren Vista


Windows Vista is een besturingssysteem dat voor het eerst in 2007 werd uitgebracht door Microsoft. Als er iets is gebeurd met je computer en je moet Windows Vista opnieuw te installeren, kan het een verwarrende en eng taak zijn. Met een paar eenvoudige tips en tips, maar, zult u op uw weg naar een verse installatie van Vista in een mum van tijd.

bestanden opslaan

Het is altijd verstandig om back-ups van belangrijke bestanden, documenten en programma's voor het geval dat je uiteindelijk verliezen van de gegevens van uw computer te houden. van al uw belangrijke bestanden opslaan en ze op een cd of externe harde schijf zal het veel sneller en gemakkelijker om je spullen terug te krijgen nadat de installatie is compleet. Terwijl je het opzetten van de her-installatie, zal Vista u de mogelijkheid Vista te installeren over de bestaande kopie of op uw harde schijf af te vegen en beginnen vanaf nul te geven. Als u een eerdere versie te installeren voorbij is, zal Windows alles in uw documenten, Mijn computer en desktop op te slaan in een map genaamd "Windows.old". Terwijl u zult moeten alle programma's in deze map opgeslagen opnieuw te installeren, zullen de documenten en bestanden goed.

schone installatie

Terwijl u uw versie van Windows tijdens de re-installatie kan upgraden, stelt CNet.com voorvormen van een schone installatie. Dit zal Vista houden minder fouten dan dat het zou worden geïnstalleerd via een eerdere installatie. Ook als je het opnieuw installeren om redenen van veiligheid, zoals een virus, het formatteren van uw harde schijf zal het probleem te wissen, maar je dwingen om voorvormen een schone installatie. Dit is de reden waarom het opslaan van alle bestanden die u wilt voordat de re-installatie is belangrijk.

driver Software

Voordat het opnieuw installeren van Vista is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle drivers die je nodig hebt na uw schone installatie. Als u opnieuw formatteren van uw harde schijf voor de installatie, zult u al uw stuurprogramma's te verliezen. Een driver is een klein stukje software dat een stuk hardware maakt het mogelijk om te werken met de computer. Als je toevallig een driver-cd van de fabrikant van uw computer, geweldig, maar als niet kunt u waarschijnlijk vinden ze op de website van de fabrikant. Voor het opnieuw installeren van Vista moet je al die chauffeurs branden op een schijf of zet ze op een externe harde schijf of USB-stick. U kunt stuurprogramma uw netwerkkaart niet na het opnieuw installeren van Vista, als dat het geval is zult u niet in staat zijn om toegang tot het internet om de drivers te krijgen van de website van fabrikant van uw computer, zodat het hebben van hen op voorhand is de logische optie.

reparatie Opties

Als u opnieuw installeren van Vista zijn als gevolg van problemen die je niet kan lijken op te lossen, kan er een laatste optie zijn voordat je toevlucht nemen tot het opnieuw installeren. Wanneer u uw Windows Vista-dvd inbrengen, zal het tweede scherm een ​​optie in de buurt van de bodem naar "Uw computer herstellen" te hebben. Door deze optie te herinstalleren specifieke onderdelen van Vista en controleren op fouten terwijl het merendeel van het besturingssysteem intact.