Hoe maak je een DRM-map op deze computer

Als u een foutmelding met de tekst "DRM-component kan niet worden gevalideerd" tijdens het afspelen in Windows Media Player ondervindt, moet u uw map met Digital Rights Management (DRM) te lokaliseren. Deze foutmelding verschijnt als gevolg van een corrupte vorm van DRM component die vaak niet te werken. De map DRM is een verborgen map Windows. Als u wilt uw DRM-instellingen opnieuw in te stellen, dan is het verwijderen van deze gehele map moet het lukken. Echter, de DRM-systeem niet werken als je de hardware van uw computer hebben veranderd in any way.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op het bureaublad van uw computer en klik dan op de "Computer" link. Klik op de "Organize" knop en klik vervolgens op de link "Map en zoekopties" uit het drop-down menu om de "Folder Options" dialoogvenster te lanceren. Klik op het tabblad "View", de "Verborgen bestanden" check box en dan is de "Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen" vakje. Klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen en het dialoogvenster te sluiten.

2 Klik op de knop "Start" en typ "cmd" in het "Zoeken" box. "Command Prompt" wordt weergegeven op het scherm. Typ de opdracht "net stop ehrecvr" in het venster "Command Prompt" om de Media Center Receiver service te stoppen.

3 Zoek de Windows Media DRM map --- meestal te vinden in de "C:. \ Program Data \ Microsoft \ Windows \ DRM" Als je het niet kunt vinden, typ "regedit" in de "Search" in en druk op de "ENTER" toets op het toetsenbord om het te openen "Register-editor."

4 Klik op de "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ DRM" om deze uit te vouwen en dubbelklik vervolgens op de "Data Pad" directory in het rechtervenster. Kijk naar de rechterkant van de "Edit binaire waarde" dialoogvenster de locatie van de DRM-map te vinden. Open de map DRM en, indien nodig, selecteert u alle bestanden in de map en verwijder ze. Start de computer opnieuw om de wijzigingen door te voeren.

Hints

  • Het resetten van de Windows Media DRM-systeem zal niet toestaan ​​dat u uw bestaande beschermde content te gebruiken. U moet nieuwe rechten van je content providers downloaden.