De beste laptop Antenna Boosters

De beste laptop Antenna Boosters


WiFi-antenne boosters zorgen voor een relatief goedkoop en praktisch alternatief voor het betalen voor de mobiele telefoon carriers 'subscription-programma's. In stedelijke gebieden, waar gratis WiFi hotspots snel worden steeds alomtegenwoordig, zou een $ 20 booster verdubbelen of zelfs verdrievoudigen het bereik van de WiFi-mogelijkheden van een laptop. Want echt stellaire prestaties dat bereik vergroot met een factor 10 of meer, maar een iets grotere investering in orde is.

De EUB-362 EXT - High-Power Long Range Wireless G USB Adapter

Voor ongeveer de kosten van twee en een halve maand op de Sprint of AT & T-netwerken, een laptop gebruiker het inzetten van de EnGenius Tech EUB-362 EXT kunnen zitten aan de overkant van McDonalds en pak de wifi evenals die binnen zitten. Met zijn 200mW vermogen, de EUB-362 EXT beschikt over de gevoeligheid uiterst zwakke WiFi-signalen in te brengen. De EUB-362 EXT is actief op de B, G en Super-G bandbreedtes die behoren tot de meest populaire gratis hotspot providers. Het apparaat is compatibel met alle Windows-besturingssystemen.

De WiFiStation - 's Werelds grootste bereik USB WiFi Client

bewering Ubiquiti dat de WiFi Station is in feite 's werelds langste reeks USB WiFi-client verdient nader onderzoek, en voor rond de $ 100 laptop gebruikers kunnen onderzoeken voor zichzelf. De spec sheet gepubliceerd door Ubiquiti volgens de fabrikant heeft een minimale uitbreiding van het gamma van 100 yards en verbetering van het signaal van maximaal 6 dB. Het apparaat wordt geleverd in twee configuraties, zowel met eenvoudige 'plug-n-play "aanduidingen en zal werken met alle Windows-besturingssystemen met snelheden die kunnen oplopen tot 150 Mbps.

Wave N - High Power USB 802.11n WiFi Adapter

Radio Labs is een producent van WiFi verwant toestel en volgens Steve Mallard van Bright Hub ', een van de toonaangevende leveranciers van draadloze adapters voor laptops. " Het bedrijf Wave N - Long Range 802.11n WiFi-adapter biedt tot 15 keer de kracht van een standaard laptop WiFi-kaart. Met het volledige bereik van WiFi-frequenties ingebouwd in de USB 2.0-aangedreven chassis, de Wave N beweert een snelheid van 300 Mbps te bereiken met een volledige 500mW van de macht. Radio labs biedt deze top van hun lijn unit voor iets minder dan $ 150, vanaf 2010.