Hoe maak je een Proxy Authentication tool gebruiken

Populaire web browsers zoals Google Chrome, Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox worden geleverd met ingebouwde proxyverificatie tools die u kunt gebruiken om te configureren hoe de webbrowser verbinding met een proxy-server. U kunt deze proxy-authenticatie tools te gebruiken om te bepalen wanneer en hoe u wilt een proxy-servers die zijn aangesloten op uw computer te gebruiken. Je hoeft niet om verbinding met het internet om deze proxy-authenticatie tools te gebruiken.

instructies

Google Chrome

1 Klik op het pictogram "Extra" onder de knop "Sluiten" in het venster van Google Chrome.

2 Klik op 'Opties' en klik vervolgens op "Change Proxy-instellingen."

3 Klik op de knop "LAN-instellingen" onder het tabblad "Verbindingen".

4 Controleer de "Gebruik een proxy server voor uw LAN" optie. Voer het IP-adres en poortnummer van de proxy-server in de daarvoor bestemde vakken en klik op "OK" om proxy-verificatie in te schakelen. Verwijder het vinkje bij "Gebruik een proxy server voor uw LAN" optie en klik vervolgens op "OK" om uit te schakelen proxy-authenticatie.

Microsoft Internet Explorer

5 Klik op "Extra" en selecteer "Internet Options"

6 Klik op de knop "LAN-instellingen" onder het tabblad "Verbindingen".

7 Controleer de "Gebruik een proxy server voor uw LAN" optie. Voer het IP-adres en poortnummer van de proxy-server in de daarvoor bestemde vakken en klik op "OK" om proxy-verificatie in te schakelen. Verwijder het vinkje bij "Gebruik een proxy server voor uw LAN" optie en klik vervolgens op "OK" om uit te schakelen proxy-authenticatie.

Firefox

8 Klik op 'Extra' en selecteer 'Opties'.

9 Klik op de knop 'Instellingen' onder het tabblad "Advanced".

10 Klik op "Use System Proxy-instellingen." Geef het IP-adres en poortnummer van de proxyserver in de "HTTP" en "poort" dozen en klik op "OK" om proxy verificatie in te schakelen. Klik op "Geen proxy" en "OK" om proxy-authenticatie uit te schakelen.