Hoe kan ik een laptop Monitor Scharnier vervangen

Na voortzetting van het gebruik, kan laptop monitor scharnieren loskomen en breken of barsten. Als je beide scharnieren te breken, zal de laptop monitor niet op hun plaats blijven. In plaats van het gebruik van andere voorwerpen om het faillissement van het scherm, kan de laptop scharnieren vervangen worden met een paar tools in plaats van het vervangen van het volledige scherm of computer. Dit bespaart u geld op de lange termijn in plaats van het inhuren van een professional voor de job.

instructies

1 Flip de laptop over, zodat de onderkant naar u toe. Verwijder de vijf schroeven die het toetsenbord met het juiste type schroevendraaier. Draai de vijf schroeven die de scharnieren aan de achterzijde van de computer. Er zullen drie schroeven aan de linkerkant en twee schroeven aan de rechterkant.

2 Wrik de rand van het toetsenbord bezel met een platte schroevendraaier. Verwijder beide scharnierkappen met je vingers. Til het toetsenbord en trek het toetsenbord kabel van het moederbord om het toetsenbord te verwijderen. Draai de vier schroeven die de videokabel door het uittrekken van de gele band van het moederbord.

3 Draai de schroeven uit het LCD-scherm bezel. Verwijder de zes rubberen afdichtingen schroef met een platte schroevendraaier. Draai de zes schroeven die onder de zeehonden waren. Neem het LCD bezel. Verwijder de twee schroeven waarmee het LCD-scherm om het scherm scharnieren.

4 Schuif de oude scharnieren. Plaats de nieuwe in hun plaats en zorg ervoor dat de linker en rechter die in de juiste posities. Vervang alle onderdelen. Maak de rand om het scherm en plak er geen schroeven die u verwijderd. Re-connect alle kabels op het LCD-scherm en het moederbord.

Hints

  • Statische elektriciteit kan interfereren met uw laptop, dus het is een goed idee om een ​​antistatische polsband te dragen tijdens het werken op de interne onderdelen van de laptop, volgens Inside My Laptop.com.
  • Wees voorzichtig niet te over-draai de schroeven, omdat dit hen kon ontdoen.
  • Aangezien er verschillende laptop modellen iets anders gemaakt, de exacte instructies en schroef locaties kunnen variëren.