Grenzen van subdomeinen

Grenzen van subdomeinen


Het internet is een plek vol mogelijkheden: Veel miljonair is gemaakt in de dot-com wereld. Uiteraard met alle activiteiten op de domeinen, hebben veel mensen zich tot subdomeinen en vond er bepaalde beperkingen. Als u overweegt de aankoop van een domeinnaam, bent u misschien geïnteresseerd in wat deze beperkingen kunnen zijn en wat u kunt doen om ze te overwinnen. Domeinen worden gekocht en zal http://www.yoursite.com (of info, org of netto). Subdomeinen daarentegen, zijn vaak vrij en de naam van de host site, zoals http://www.yoursite.hostsite.com.

subdomein Advertising

Subdomeinen zijn vaak weggegeven gratis door één of een ander bedrijf. Geocities is een zeer goed voorbeeld van dit soort aanbod. Het nadeel van dit soort subdomein is dat je zou hebben om hun advertenties op uw site hosten. Voor sommige mensen is dit geen groot probleem, vooral als u het bouwen van een eenvoudige persoonlijke site om te praten over je dag. Echter, als je probeert om een ​​commerciële site om uw eigen producten en diensten te verkopen op te bouwen, kan dit een groot ongemak.

Wijziging van de Weg voor Subdomein

De typische subdomein heeft dezelfde capaciteit functie van de hosting voor een regelmatige domein, maar met enkele verschillen. Het belangrijkste probleem met de beperkingen van een subdomein voor uw hosting is dat je, wanneer je veel verschillende programma's of software instellingen handmatig te installeren, worden verplicht om het pad te wijzigen. Als je doet een handmatige installatie in een subdomein, moet u ervoor zorgen dat het pad naar PERL, het pad naar PHP en het pad naar de SQL juist is, met andere woorden wijziging van de pad. In sommige situaties, zou je programma's met honderden bestandspaden om handmatig te wijzigen, zodat het programma kan de informatie die zij nodig had om correct te werken te vinden.

Technologische verbeteringen - Script Installateurs

In het verleden kon een subdomein alleen worden gebruikt door degenen die minder ervaren of minder bekend zijn met HTML, omdat de beperkingen voor dingen zoals het coderen en bestanden paden waren niet altijd makkelijk om mee te werken waren. Echter, vandaag, we hebben dingen zoals CPanel en Fantastico (script installateurs), die in veel gevallen, met behulp van de auto-installaties, zal deze automatisch toe te wijzen. Dit betekent dat voor specifieke software te installeren en vinden het juiste pad is niet moeilijk en is niet noodzakelijk voor de persoon building site. Dus terwijl de beperkingen hebben niet zo veel veranderd, de manier waarop we benaderen of te omzeilen ze hebben verbeterd.

Domeinen zijn goedkoop

Het gebruik van subdomeinen voor iets anders dan een facet van uw bedrijf, deze dagen, is gewoon niet nodig. aankopen domein een nominale vergoeding, met veel van hen kunnen worden gekocht voor de prijs, zoals 1,99 voor een dot-info, of een 2,49 voor een dot-biz. Wanneer u een dot-com domein voor minder dan $ 10 kan krijgen voor een jaarlijkse vergoeding, waarom zou je genoegen nemen met de beperkingen van een subdomein, evenals de look die is lang niet zo professioneel voor uw bedrijf. Als je in het proces van het zoeken naar een bedrijf om diensten te ontvangen van, en je er een gevonden die werd bestempeld "sommige subdomain.thebigbusinesstore.com" en een zogenaamde "MyReallyProfessionalBusiness.com", die men zou meer professioneel uitzien voor u?