Hoe Set Up GoDaddy webmail op een iPad

Hoe Set Up GoDaddy webmail op een iPad


U kunt maximaal een aantal e-mailadressen in je iPad Mail app, zodat u kunt er zeker van u altijd toegang heeft tot uw belangrijke berichten op de weg te hebben. Tijdens de installatie, zal het toestel u vragen om uw e-mailadres en wachtwoord, zodat het automatisch server instellingen van de account kunt configureren. Aangepaste e-mailaccounts als degene die u op uw GoDaddy domein, echter, kan een meer gedetailleerde handmatige installatie nodig is.

instructies

1 Navigeer naar GoDaddy's E-mailinstellingen Center website (link in Resources) en log in met uw GoDaddy e-mailadres en wachtwoord.

2 Zoek de verzonden berichten Vandaag gegevens in het deelvenster Algemene Inlichtingen en ervoor zorgen dat u SMTP-relais beschikbaar. Standaard, GoDaddy laat 250 relais - of uitgaande e-mails - per dag, maar je kunt extra relais te kopen als dat nodig is. Om dit te doen, inloggen op uw Account Manager (link in Resources), selecteer "E-mail," klik "Launch" naast de juiste e-mailaccount en klik vervolgens op "Koop Meer SMTP Relays."

3 Noteer de server informatie onder "E-mail Server Settings" wordt weergegeven in het midden van de pagina. U kunt verwijzen naar de "E-mail Cheat Sheet," beschikbaar op de site van Apple (link in Resources), voor de afzonderlijke instellingen die u nodig hebt om op te nemen.

4 Navigeer je iPad naar de beginscherm en tik op 'Instellingen'.

5 Tik op 'Mail, Contacten, Agenda' en vervolgens op 'Voeg account toe. "

6 Tik op "Andere" en vervolgens "toevoegen Mail-account."

7 Voer uw naam, e-mailadres, wachtwoord en een beschrijving van het e-mailadres dat in uw account lijst iPad zal worden getoond. Tik op "Opslaan."

8 Laat uw iPad om te proberen om uw account automatisch te configureren en vervolgens op "IMAP" of "POP" wanneer u wordt gevraagd om handmatige configuratie te beginnen. Als GoDaddy instellingen niet IMAP-server heeft voor uw e-mailaccount, kunt u uw account als een POP-e-mailaccount.

9 Voer de inkomende server u opvragen bij uw GoDaddy rekening in de inkomende server "Host Name" veld. Voer uw volledige e-mailadres in "User Name" en voer je Gmail-wachtwoord.

10 Voer de uitgaande server u opvragen bij uw GoDaddy rekening in de uitgaande "Host Name" veld. Voer uw volledige e-mailadres in de "User Name" veld en voer uw wachtwoord in.

11 Tik op "Opslaan." Uw iPad configureert uw e-mailinstellingen en laadt alle berichten op de server aanwezig.

Hints

  • De informatie in dit artikel is van toepassing op iPads met iOS 6. Het kan enigszins of aanzienlijk variĆ«ren met andere versies of producten.