Hoe maak je een heleboel vragen op ChaCha Krijg

Hoe maak je een heleboel vragen op ChaCha Krijg


Wanneer u een gids op ChaCha te worden, heb je toegang tot de talrijke-lid voorgelegde vragen die vragen stellen over een breed scala aan onderwerpen. ChaCha heeft meer dan 1 miljoen verzoeken die elke dag door middel van SMS-bericht alleen met ingang van maart 2011. Als een gids, je geld verdienen voor elke vraag je antwoord; dus je wilt reageren op zo veel vragen als je kunt. Begrijpen van de belangrijkste stappen die nodig zijn om een ​​heleboel vragen over ChaCha te krijgen.

instructies

1 Meld je aan voor een ChaCha gespecialiseerde gids zijn als je een bepaald gebied van kennis, zoals wiskunde (zie bronnen). Specialisten krijgen het eerste schot op beweren specifieke vragen over specifieke onderwerpen, en met deskundigheid, heb je de mogelijkheid om vragen sneller te beantwoorden en verder gaan. Anders gelden voor de generalistische rol veld vragen op een breed scala aan onderwerpen.

2 Compleet ChaCha's Search University leerprogramma om te begrijpen hoe om vragen te krijgen en te leren van de beste praktijken. De Search University is voor u beschikbaar nadat u zich aanmeldt om een ​​gids te zijn en wanneer u inlogt op uw account.

3 Kijk om te zien wanneer de meeste vragen komen van bezoekers op te merken piekuren. Meld u aan bij uw ChaCha houden tijdens deze drukke tijden om de toegang tot de meeste vragen.

4 Toegang tot de ChaCha forum om te lezen over collega-gids strategieën en krijg tips voor het verkrijgen van meer werk. Verder overwegen het aanmelden voor het mentorprogramma om een ​​deskundige te krijgen om u te helpen uw resultaten te maximaliseren.

Hints

  • Meld u aan bij ChaCha in de avonduren en voor middernacht wanneer mensen zonder werk en school om een ​​grotere hoeveelheid vragen (zie Referenties) te krijgen.