Webservers die niet bewaren Persoonlijke informatie

Webservers die niet bewaren Persoonlijke informatie


Elke website beschikbaar op het World Wide Web kan worden geraadpleegd, dankzij de webserver gebruikt het om online te zijn. Via de webserver, websites opslaan van persoonlijke gegevens, zoals uw IP-adres, waardoor uw fysieke adres en het besturingssysteem, browser en ISP je gebruikt onthult. Dit maakt het mogelijk websites om u te houden voor vele redenen, waaronder marketing doeleinden. Een VPN (virtual private network) biedt servers die niet uw server logs weet te slaan en beschermt uw privacy bij het surfen op het internet.

ACE VPN

ACE VPN is een virtual private network dat volledige Internet beveiliging biedt. Deze VPN biedt webservers in de VS, Europa en Canada, en geen van hen te behouden uw server logs, omdat uw persoonlijke informatie wordt versleuteld wanneer u een website of gebruiken elk type webtoepassing. Met deze service, wordt uw IP adres gehouden verborgen achter een van de door ACE VPN-servers om uw veilig en anoniem te houden. Deze servers geven je ook de mogelijkheid om het even welk type van het browsen beperkingen opgelegd door uw ISP of netwerk te omzeilen, en u helpen onvindbaar om software controle proberen om u op te sporen worden.

perfect Privacy

Perfect Privacy is een VPN dat een breed scala aan servers die zich over de hele wereld levert, in de meest privacy-vriendelijke regio. Wanneer u deze dienst gebruiken, moet u toegang tot al deze servers te krijgen, zodat u op het web met een totale anonimiteit, privacy en veiligheid toegang. Perfect privacy niet uw server logs op te slaan, plus het versleutelt al uw informatie te onvindbaar te maken. Bijgevolg, wanneer je chat, een bedrijf te runnen, surfen op het net en bestanden uitwisselen op het World Wide Web, zal je veilig en onbespied zijn.

Invisible Browsing VPN

Invisible Browsing VPN is een virtual private network dat veilig en anoniem surfen biedt, en stelt u in staat om elke vorm van Internet blokken die kunnen belemmeren uw surfervaring vrijheid te omzeilen. Dit VPN levert verschillende servers over de hele wereld dat uw gegevens versleutelen en niet uw server logs op te slaan. Bijgevolg zal dit ervoor zorgen dat je onvindbaar Web filtering of monitoring software worden, en zal uw privacy en informatie te beveiligen, zodat u kunt surfen op het web zonder sporen achter te laten of te worden blootgesteld aan identiteitsdiefstal of hackers. Houd er rekening mee dat wanneer je websites bezoekt, hun webservers registreren uw IP-adres, dat prive-informatie blijkt; daarom zal een VPN houden zelfs deze webservers van de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens op te slaan.