Hoe kan ik een AVI Recode een MPEG

AVI en MPEG zijn twee coderingsschema's gebruikt om video's in beheersbare bestandsgrootte comprimeren. Er is geen dramatische verschillen tussen de twee, maar soms applicaties en video-spelers speelt alleen één of het ander. Windows Media Player, bijvoorbeeld, zal MPEG-bestanden, maar niet AVI spelen zonder een speciale plugin. Gelukkig, het hercoderen van een AVI-bestand naar een MPEG is relatief eenvoudig. Het kan worden gedaan online of met behulp van gratis software.

instructies

1 Recode de AVI een MPEG met behulp van de Media-Convert website. (Zie Resources.) Op deze website kunt u de input van uw AVI-bestand onder "Browse." U selecteert de input-formaat ( "Audio Video Interlace (.avi)") en de output formaat ( "MPEG 1 (.mpg)"), en klik op "OK." De geconverteerde MPEG-bestand zal beginnen met het downloaden wanneer voltooid. Merk op dat de site alleen laat je een bestand te converteren in een tijd en niet alles wat snel werken. Als u meerdere bestanden om te zetten of een zeer groot bestand, zou je beter af met een stukje software.

2 Recode de AVI een MPEG met de Media Converter website. (Zie Resources.) Zoals je kunt raden van de naam, deze site is vergelijkbaar met de "Media-Convert" in stap 1 (hoewel de twee sites die niet zijn aangesloten). Klik op 'Een bestand uploaden' om uw AVI video te kiezen en op "OK" om deze toe te voegen aan je wachtrij. Hier kunt u meerdere bestanden toe te voegen in een keer om te zetten. Klik op "Op naar de volgende stap" bij al uw bestanden zijn geladen, selecteer MPEG.

3 Recode de AVI een MPEG met behulp van de gratis 3GP Converter programma. (Zie Resources.) Deze offline programma biedt hogere snelheid dan een website en elimineert het risico van een probleem als je browser of internetverbinding crashes. U kunt meerdere AVI-bestanden te converteren voordat klikken op "Convert". Selecteer "MPEG Video" onder "Format" voordat u begint.