Waarom is Windows Internet Explorer zo traag?

Soms Internet Explorer kan zo traag dat het voelt alsof je op dial-up zijn. Meestal wanneer IE loopt traag, de wortel probleem is externe factoren dan het programma zelf.

De feiten

Volgens Microsoft is de meest voorkomende redenen voor IE langzaam loopt zijn falen te actualiseren en onderhouden van de software, onjuiste instellingen, in strijd is met programma's van derden en de ontbrekende bestanden.

overwegingen

Webpagina's kunnen veroorzaken IE naar beneden veen, als gevolg van ActiveX scripts die proberen om grote bestanden te laden. In dit geval, IE biedt de gebruiker automatisch een kans om het script af te breken.

Externe factoren

Kwesties die niet in verband met het web of IE kan vertragen uw browser. Een veel voorkomend probleem is spyware of virussen opgeblazen gevoel je systeem of met opzet het saboteren van het, volgens Microsoft. U kunt ook te weinig geheugen of het zijn dat u te veel programma's.

Tips

Overwegen om, bijwerken en uitvoeren van uw anti-virus programma. Ook volgt de Microsoft gids om uw computer (zie bronnen) te optimaliseren.