Hoe kan ik verbinding maken met andere computers op Vista

Hoe kan ik verbinding maken met andere computers op Vista


Er kunnen momenten waarop je nodig hebt om toegang tot uw computer vanaf een andere computer, voor taken zoals het ophalen van bestanden of programma's. Windows Vista's "Remote Desktop Connection" kunt u uw computer aansluiten op andere computers. Het programma maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot andere computers in uw netwerk, uw computer op het werk vanuit huis of uw computer thuis van het werk. Eerst moet u toelaten "Remote Desktop."

instructies

1 Klik op "Start" op de Vista-computer waarmee u verbinding wilt maken en klik op 'Configuratiescherm'. Selecteer de optie 'Systeem en onderhoud ", selecteer" Systeem. "

2 Selecteer "Remote Instellingen", "Gebruikers selecteren", "Remote Desktop Users" en "toevoegen."

3 Klik op "Locaties" in het vak "Gebruikers of groepen selecteren". Voer een gebruikersnaam voor de andere computer u van plan bent om toegang te krijgen. Selecteer "OK". U vindt de lijst met gebruikers Remote Desktop te zien.

4 Klik op "Start" op de andere Vista-computer die u wilt werken. Kies "Alle programma's", "Accessoires" en "Verbinding met extern bureaublad."

5 Typ de naam van de computer die u wilt een verbinding met in het vak "Computer" te maken, klik op "Verbinden" om toegang te krijgen tot de Vista-computer die u wilt toegang tot informatie uit.