Hoe te gebruiken draadloos internet op een Toshiba Satellite A25-S279

Hoe te gebruiken draadloos internet op een Toshiba Satellite A25-S279


De Toshiba Satellite A25-S279 is een draadloos-bevoegd Toshiba laptop die opslag, een cd-station en internet vermogen heeft. U krijgt toegang tot het internet op de Toshiba Satellite A25-S279 met een druk op een knop of een beroerte of een toetsenbord. De Toshiba Satellite A25-S279 komt Internet-ready en heeft alles geïnstalleerd die u nodig hebt om snel online te krijgen.

instructies

1 Sluit uw Toshiba Satellite A25-S279 in een stopcontact als de batterij niet volledig is opgeladen, en zet de computer aan.

2 Dubbel check om er zeker van dat uw modem en router aan staan, of dat je in een locatie, zoals een caf├ę of restaurant, dat WiFi biedt voor klanten.

3 Klik op de "Internet" knop op het toetsenbord van de Toshiba Satellite A25-S279. Een klein lampje branden om aan te geven dat de draadloze internet ontvanger op.

4 Klik op de "Bekijk beschikbare draadloze netwerken" knop in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies het draadloze netwerk waarmee u wilt verbinden en dubbelklik erop om dit te doen. Voer een wachtwoord of netwerksleutel wanneer u wordt gevraagd om dit te doen, als dat vereist is.