Hoe maak je een IBM ThinkPad Key Reparatie

Af en toe, na verloop van tijd en met het gebruik, een toets af van uw IBM ThinkPad notebook vallen. Hoewel de stukken kijken ingewikkeld en zijn erg klein, dan kunt u dit veel voorkomende probleem, zolang u geen van de stukken van de belangrijkste assemblage verliezen op te lossen. Het herstellen van een IBM ThinkPad sleutel vereist geen speciaal gereedschap en zonder extra onderdelen uless een van de belangrijkste assemblage stukken zijn gebroken.

instructies

1 Leg alle onderdelen van de ontbrekende sleutel. Er zijn vier delen: een U-vormige kunststof basis, een plastic scharniermechanisme een rubberlente stuk en de sleutel zelf. Onderzoeken elk stuk van de sleutel samenstel, zoals de rug van de sleutel naar gebroken tabs. Als enig deel van de belangrijkste vergadering wordt verbroken, moet u deze vervangen.

2 Plaats de kunststof U-vormig basisstuk in de twee metalen scharnieren aan de onderzijde van de ontbrekende sleutel bij een 45 graden hoek.

3 Buig een van de twee vrije uiteinden van de U-vormige voet iets naar binnen en plaats deze in de metalen scharnieren aan de zijde van de ontbrekende sleutel. Herhaal met de andere zijde van de U-vormige basis. De U-vormige basis moet nu plat.

4 Plaats de rubberen voorjaar stuk direct in het centrum van de ontbrekende toets op het toetsenbord, zodat de smalle zijde van de rubber voorjaar punten omhoog.

5 Plaats het scharniermechanisme zodat de lipjes langs de randen links en rechts geconfronteerd. Plaats de linkerzijde van de kunststof scharniermechanisme in de linkerkant van de U-vormige basis, in een 45 graden hoek.

6 Druk op het scharniermechanisme met een vinger, een gelijkmatige druk, totdat de rechterzijde van het scharniermechanisme in de U-vormige basis.

7 Plaats de ontbrekende sleutel van de sleutel montage. Druk stevig met de vinger, het toepassen van gelijkmatige druk totdat de sleutel vastklikt.

8 Druk op de toets meerdere malen om het te testen.

Hints

  • U kunt online kopen vervangende belangrijke onderdelen.
  • Gebruik een vergrootglas als je problemen hebt het zien van de kleine belangrijkste onderdelen hebben.