Hoe maak je een grote MP3-bestand te splitsen

Hoe maak je een grote MP3-bestand te splitsen


Splitsen van een grote MP3-bestand vereist software kunt afspelen van een MP3. iTunes, gratis te downloaden van Apple.com, is een standaard mp3-speler voor zowel PC als Mac-gebruikers. iTunes stelt klanten in staat te splitsen of te snijden delen van audio; Dit is handig voor het creƫren van een mobiele telefoon beltoon van een MP3-audiobestand. Andere redenen voor het splitsen van een MP3-bestand kan zijn dat het bestand is te groot om te passen op een audio-cd.

instructies

1 Download en intstall iTunes. Open iTunes.

2 Sleep je MP3-bestand in de iTunes-bibliotheek. Of klik op "File" aan de bovenkant van het iTunes-scherm, selecteert u 'Voeg toe aan bibliotheek ... "en zoek uw MP3. Klik op 'Openen'.

3 Klik op 'iTunes' aan de bovenkant van het scherm en kies 'Voorkeuren'. Klik op "Import Settings". In het nieuwe menu, klikt u op de 'Importeren met: "icoon en kies" MP3 Encoder. " Klik op "OK" twee keer om af te sluiten.

4 Klik met de rechtermuisknop uw MP3 in de iTunes-bibliotheek en kies "Create MP3 Version." Doe dit twee keer, zodat u uw originele MP3-bestand, plus twee nieuwe te houden. U krijgt zowel van de nieuwe MP3's nodig hebben.

5 Klik met de rechtermuisknop uw eerste gekopieerde MP3 en kies "Get Info. ' Klik op het tabblad "Opties" aan de bovenkant van het menu.

6 Maak de "Start" en "Stop" tijden door te klikken op de juiste vakken. Bepaal op welk punt in het MP3 u het bestand wilt splitsen en voer de juiste "Stop" tijd. Klik op "OK" om terug naar de iTunes-bibliotheek te verlaten. Het bestand zal nu worden afgesneden op het gekozen tijdstip.

7 Klik rechts op de tweede gekopieerde MP3-bestand. Selecteer "Get Info" en klik op het tabblad "Opties". Voer de eerste MP3's stoptijd als de nieuwe starttijd. Laat uw "Start" en "Stop" tijden en klik op "OK." Je hebt nu je originele grote MP3, plus je twee kleinere bestanden.