Hoe kan ik opnieuw installeren RegCure

RegCure van ParetoLogic is een Windows-register cleaner programma beschikbaar op 32-bits en 64-bits computers. Het programma kan je systeem register schoon te maken in een paar minuten, het verwijderen van schadelijke en schadelijke software inzendingen en malware. Als u RegCure per ongeluk of met opzet verwijderd, maar willen de software opnieuw te installeren, kunt u deze downloaden en installeren van de trial versie van de website van ParetoLogic's.

instructies

1 Navigeer naar de officiële RegCure website en download de nieuwste gratis proefversie.

2 Voer het "RegCureSetup_RW.exe" bestand om het installatieproces te starten.

3 Klik op "Next" wanneer de "Wizard Welcome to RegCure Setup" dialoogvenster verschijnt.

4 Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op de "Akkoord" om door te gaan.

5 Kies je RegCure het type installatie. Je hebt twee keuzes: standaard en op maat. Het selecteren van "Custom" stelt u in staat om te kiezen in of uit bepaalde programma-opties.

6 Selecteer de map locatie waar u het RegCure programma geïnstalleerd willen. Het zal automatisch standaard naar een locatie, maar u bent van harte welkom om het te veranderen aan uw voorkeuren aan te passen. Klik op de knop "Installeren".

7 Selecteer de "Run RegCure" in en klik op de knop 'Voltooien'. Dit start het programma na de installatie.

8 Klik op de link 'Over' vanuit het hoofdvenster RegCure.

9 Voer uw licentiecode in het lege vak. Klik op 'OK' of 'Verzenden'. Dit zal het programma te activeren, het ontsluiten van de volledige software features.