Hoe je e-mail lezen op Server

Tenzij u uw eigen e-mail server, wat onwaarschijnlijk is te hosten, wordt uw e-mail opgeslagen op een externe e-mailserver. Een e-mail server is een computer of ander apparaat dat alle mailbestanden houdt en deelt deze bestanden met behulp van LAN, WLAN of het internet. In de meeste gevallen zal uw e-mail worden opgeslagen op de server van het gastbedrijf, zoals Google, MSN of een ander e-mail bedrijf. Je hebt toegang tot uw account met behulp van het internet om uw e-mail op de e-mailserver te lezen.

instructies

Hoe je e-mail lezen op een externe Mail Server

1 Open uw internet browser en ga naar de webpagina die uw e-mail gastheren, zoals Gmail, Yahoo! Mail, AOL Mail of Windows Live Hotmail.

2 Selecteer de & ldquo; Inloggen & rdquo; of & ldquo; Aanmelden & rdquo; link op de webpagina.

3 Voer uw e-mail accountnaam en wachtwoord. Press & ldquo; Log in "of" Aanmelden ".

4 Klik op de e-mail die u wilt lezen. Het zal automatisch voor u openen om het te lezen.

Hoe je e-mail lezen op een Personal Mail Server

5 Verbinding met het netwerk waarop uw e-mailserver werkt. Klik op de knop "Start", klik op "Verbinding maken" en kies het netwerk met de e-mailserver op. Je kan hebben om in te loggen op het netwerk met een gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Inloggen."

6 Open uw mailserver programma op uw computer via het netwerk. De e-mailserver zal waarschijnlijk in een gedeelde map op het netwerk of in de map 'Programma's' op uw computer. Dubbelklik op het programma om het te openen. Als er meerdere gebruikers van de e-mailserver, moet u zich aanmelden bij uw e-mailaccount met een gebruikersnaam en wachtwoord. Druk op "Inloggen."

7 Dubbelklik op de e-mail die u wilt lezen. De e-mail wordt geopend in hetzelfde venster of een ander venster, afhankelijk van uw e-mailserver & # 039; s software.