Hoe bouw je een Fashion Website gratis

Hoe bouw je een Fashion Website gratis


Mode is een grote industrie, en mode websites trekken veel aandacht. Iedereen die betrokken raakt in de mode-industrie nodig heeft om een ​​website te hebben, maar hoe doe je dat als uw financiële middelen beperkt zijn? Het antwoord is eenvoudig. Het internet biedt toegang tot vele middelen vrij beschikbaar om te helpen bij het ontwerpen, maken en promoten van uw eigen mode website zonder dat er geld uit te geven.

instructies

Hoe bouw je een Fashion Website gratis

1 Hier krijg je een gratis webhost. Een webhost is waar uw website en alle bestanden in verband met de website worden gehouden. Er zijn veel gratis web hosts op het internet. Kies degene die het beste bij jou. Omdat je maakt een mode-website, het is een goede inzet zult u het uploaden van een heleboel foto's. Afbeeldingen ruimte, dus het is belangrijk om te zien hoeveel ruimte je gratis webhost biedt. Als extra opslagruimte is optioneel, kan het een goed idee om een ​​nominale vergoeding te besteden om het te kopen.

2 Ontwerp uw website. De meeste gratis hosts bieden de tools om deze, met inbegrip van die voor het uploaden van de bestanden en sjablonen die u kunt gebruiken om uw website te bouwen te bereiken. Andere opties zijn het kiezen van aangepaste kleuren en afbeeldingen. Denk na over de secties die u op uw website zult hebben. Je bent het creëren van een mode-website, dus kom met categorieën die passen. Een gedeelte voor modefotografie is een goed idee. Je zou ook willen-mode gerelateerde artikelen en mode-industrie nieuws bevatten. Ontwerp uw website, dus het is makkelijk te navigeren. Houd uw categorieën tot een minimum beperkt, en zorg ervoor dat ze duidelijk aangegeven door middel van een groter lettertype.

3 Maak een pakkende naam voor uw website die een afspiegeling is waar het om gaat. Gebruik gratis grafische software om een ​​visueel aantrekkelijke logo te creëren. Er zijn vele websites op het internet waar u gratis software (zie bronnen hieronder) kunt downloaden.

4 Upload veel modefotografie. Gebruik gratis beelden van één van de vele bronnen te vinden op het internet. Als u een auteursrechtelijk beschermd afbeelding te gebruiken, zorg ervoor dat je eerst toestemming te krijgen. U zult grafische software nodig om de graphics te manipuleren wanneer dat nodig is. Probeer uw foto's gemakkelijk te navigeren thumbnail catalogi te houden. Veel web hosting diensten omvatten de mogelijkheid om thumbnails in hun publishing tools te creëren. Zo niet, gebruik grafische software die automatisch zal leiden tot verkleinde categorieën voor u.

5 Update uw website regelmatig. Dit is bijzonder belangrijk voor een fashion website. De mode-industrie verandert bijna dagelijks. Een out-of-date website zal ertoe leiden dat uw bezoekers om elders te gaan.

6 Promoot uw website. Sommige web hosts bieden zoekmachine optimalisatie voor een nominale vergoeding. U kunt dit zelf doen door een bezoek aan de zoekmachine homepages en handmatig indienen van uw link. Voeg een link naar uw website in elke e-mail die u verzendt. Adverteer uw website op een MySpace-pagina. Zorg ervoor dat u de juiste zoekwoorden in te voegen. Dit kan worden gedaan met de publishing tools die u van uw gratis web hosting provider. Neem elke kans die je kunt om uw website opgemerkt.

7 Zoeken naar manieren om geld te verdienen met uw website. Google betaalt u een deel van de inkomsten voor het aanbrengen van inhoudelijke advertenties op uw website. Als je veel verkeer te krijgen, kunt u te verleiden andere bedrijven om te betalen voor advertentieruimte. Uiteindelijk, misschien kun je genoeg geld om te rechtvaardigen het krijgen van uw eigen domeinnaam te verdienen.