Hoe maak je een Vastgelopen papier uit een Lexmark Laser Printer

Een papierstoring in een Lexmark laserprinter is een eenvoudig ding om te doen. Laserprinters produceren van kwalitatief hoogwaardige producten en zijn vrij complexe machines, maar het papier vastloopt (in de meeste gevallen) kan mechanisch worden opgelost met een beetje know-how en tijd. Volg deze stappen om te leren hoe je een vastgelopen papier in een Lexmark laser printer.

instructies

1 Neem het papier uit de papierladen. Hiermee wordt voorkomen dat nog meer papier uit wordt getrokken in de printer om de storing te bevorderen.

2 Verwijder het deksel van de behuizing van uw Lexmark laserprinter. Dit zal de innerlijke werking van de printer bloot te leggen, en je moet ook in staat zijn om het vastgelopen papier te zien.

3 Trek voorzichtig aan het vastgelopen papier. In veel gevallen is dit alles wat nodig is; het vastgelopen papier dient langzaam en soepel.

4 Druk op de knipperende papier te drukken. Hierdoor kan de rotors vrij kan draaien, die gemakkelijke verwijdering van de storing zal vergemakkelijken.

5 Koppel uw Lexmark laserprinter als de storing aanhoudt. Dit zal u toelaten om steviger te trekken zonder dat de versnellingen te werken tegen je.

6 Onderzoek de innerlijke werking en bevestigen dat alle papier en stukjes papier zijn verwijderd. Als het papier tijdens de clearing scheurde, zorg ervoor dat geen blijft of het zal een normale printer functie te remmen.

7 Sluit de printer weer in, vul de papierlade en probeer opnieuw af te drukken.

Hints

  • Zorg ervoor dat u een printer en papiersoort die compatibel zijn te gebruiken. Raadpleeg uw handleiding en de website van de fabrikant.
  • Te maken met een grote jam, kan het noodzakelijk zijn om vellen uit het midden van de storing teneinde het geheel los te trekken.
  • Trek altijd het papier "met de nerf" van het mechanisme, indien mogelijk. Haal deze door de printer zoals papier verplaatst zich normaal gesproken, zodat je niet gaan tegen de versnellingen.
  • Voor meer serieuze reparaties contact op met een elektronica-winkel of professionele reparatie persoon.