Hoe te verwijderen Norton Ghost

Norton Ghost kunt u exacte kopieën van uw systeem te creëren voor back-up doeleinden. U kunt ook andere soorten bestanden back-ups die uw systeeminstellingen, programma's en andere persoonlijke bestanden zijn onder andere uit te voeren. Zodra een groot probleem voordoet, kunt u Norton Ghost gebruiken om de back-up te herstellen, zelfs als je niet kunt opstarten in uw Windows-systeem. Als u een back-up oplossing u liever gaan gebruiken gevonden, moet u Norton Ghost verwijderen omdat het niet ondersteunt het herstellen van back-ups zijn gemaakt door andere back-toepassingen. U kunt ook verwijderen Norton Ghost vrij te maken wat schijfruimte als je niet langer te gebruiken. Als er fouten optreden tijdens het uitvoeren van Norton Ghost, kunt u deze problemen op te lossen door het opnieuw installeren van dezelfde versie van Norton Ghost na het verwijderen.

instructies

1 Download de gratis Norton Removal Tool van Symantec's support site. Open deze als daarom wordt gevraagd.

2 Lees het welkomstbericht, waaruit blijkt welke versies van Norton Ghost het removal tool ondersteunt. Klik op de knop "Volgende" alleen als uw versie wordt ondersteund. Accepteer de "License Agreement" door te klikken op de radio button en klik op 'Volgende'. Volg de rest van de instructies te klikken op "Next" elke keer tot het verwijderen begint. Start de computer opnieuw als daarom wordt gevraagd.

3 Wijzig de weergave in het Configuratiescherm op 'Classic View "of" Grote pictogrammen "om alle items het configuratiescherm te zien. Dubbelklik op het pictogram 'Add or Remove Programs "als u Windows XP of oudere versies. Als u Windows Vista of Windows 7, dubbelklikt u in plaats daarvan op het pictogram "Programma's en onderdelen".

4 Kijk voor een Norton Ghost binnenkomst en verwijder deze door op de positie, gevolgd door de knop 'Verwijderen'.

Hints

  • Laat de Norton Removal Tool niet onderbreken terwijl deze bezig is met scannen of verwijderen van software.