Hoe kan ik een externe Floppy Disk Drive te hechten aan een Dell Laptop

Hoe kan ik een externe Floppy Disk Drive te hechten aan een Dell Laptop


Weten hoe je een externe floppy disk drive koppelen aan een Dell-laptop kunt u opslaan op een diskette of uploaden vanaf een diskette. De floppy disk is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je moet weten hoe je het diskettestation vinden wanneer u het aansluit op de laptop, zodat u in staat om te uploaden of downloaden van foto's, muziek of documenten zal zijn. Leren wat je moet doen om een ​​externe floppy drive te gebruiken met een Dell-laptop.

instructies

1 Neem de USB-stekker van de externe floppy disk drive en sluit deze aan op de beschikbare USB-poort van de laptop. Er is geen noodzaak om opnieuw op te starten. De laptop zal het station zodra u de stekker in te zien.

2 Open het menu Start en klik op "My Computer" om beschikbare stations te zien. De aandrijving moet blijken onder "Stations met verwisselbaar medium." Zo niet, dan zal het in het kader van "Scanners en camera's." Het zal de naam weer "Floppy Disk Drive."

3 Gebruik de muis te dubbelklikken op het station. Dit opent de schijf en alle bestanden op de diskette weer te geven of het zal leeg zijn, voor u klaar om bestanden over te dragen aan het.

4 Gebruik de muis en dubbelklik op het bestand dat u wilt bekijken om het te openen. Als u een bestand wilt overbrengen naar de diskette, gewoon vinden het bestand, klik met de rechtermuisknop, selecteer "Send to" en selecteer het diskettestation.

Hints

  • Dit proces werkt op andere computers ook - zelfs de Acer mini-laptop.