Het instellen van de tijdzone in Outlook

Leer hoe u de tijdzone in te stellen als u Microsoft Office Outlook op uw computer. Dit is vooral handig als u reist voor zaken of je moet een vergadering met een collega die in een andere tijdzone woont plannen.

instructies

1 Installeer Outlook op uw computer als u nog niet hebt, dan opent u het programma. De tijdzone en zomertijd functie mag standaard worden ingesteld op basis van het besturingssysteem.

2 Ga naar 'Extra' aan de bovenkant van het hoofdscherm, dan scroll naar beneden naar "Opties." Het pop-upvenster moet worden geopend naar het tabblad "Voorkeuren".

3 Pick "Agenda-opties" op het tabblad "Voorkeuren" en de instellingen aan te passen in het kader van deze optie, indien nodig. Controleer de dagen dat u wilt aanwijzen als de werkweek. Kies de eerste dag van de week of de eerste week van het jaar samen met een begin- en eindtijd. U kunt zelfs mogelijk collega's om nieuwe vergadering keer voor te stellen als er een planning conflict.

4 Blijf op het venster "Agenda-opties", en ga naar "Geavanceerde opties" aan de onderkant. Klik op "Time Zone." Een nieuw pop-up venster verschijnt voor het instellen van de tijdzone.

5 Voer een label voor de tijdzone, zoals "Werk" of "Meeting." Kies uit een eindeloze lijst van tijdzones in het drop-down menu, of het nu Eastern Standard Time, Pacific Time, Groenland Time of Cairo Time afhankelijk van waar u woont. De huidige tijd moet al worden bijgewerkt. Check "aanpassen voor Daylight Saving Time" en vervolgens "OK."