Video Montage Tips

Video Montage Tips


Videomontage is een geweldige manier om speciale gelegenheden te herdenken en te observeren mijlpalen in het leven. Een bruiloft, uw team winnen van het seizoen, 1/25 huwelijksverjaardag, uw eerste Kerstmis in een nieuw huis, of het hoogtepunt van een gebouw campagne zijn alle evenementen die effectief kan worden gevierd met de juiste videomontage.

Kiezen van de juiste Clips

Probeer om te bepalen wat het verhaal van de gebeurtenis of gelegenheid is. Kies uit het begin, het midden en het einde. Scheid uw opnamen in elk van deze delen van het verhaal. Hopelijk heb je genummerd en gecatalogiseerd uw beeldmateriaal. Zo niet, dan is het nu de perfecte tijd.

U wilt om alles te omvatten, maar je kunt niet. Noteer de beelden die maakt je wilt lachen, huilen, of staan ​​en juichen. Let op de tape of kaart en de tijdcode van de punten die u roeren. Noteer wie of wat is een deel van elke clip en hoe ze jouw verhaal vooruit te komen. Vergeet niet dat dit niet een speelfilm; je hoeft alleen maar drie tot 10 minuten video, afhankelijk van de plek waar je het zal laten zien.

Bepaal precies hoeveel tijd u wilt vullen. Het kiezen van de muziek kan nuttig zijn. Kies nummers dat er iets aan de familie of de organisatie die de belangrijkste publiek van uw videomontage zal betekenen. Kies drie muziekstukken, één voor elk gedeelte van uw verhaal. Totaal van de tijd van de geselecteerde muzikale bezuinigingen en gebruik deze om de uiteindelijke keuzes te maken voor uw video clips.

Plaats uw muziek en video in de tijdlijn van uw video-editing software. Experimenteer met andere volgorde, lengte en clips in elke sectie te beginnen met het begin. Als u tevreden bent met een hoofdstuk, gaan naar de volgende. Zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan alle audio uit je video clips die moet worden gehoord, zoals toespraken, aankondigingen of interviews.

Afwerking Uw Video Montage

Zodra de inhoud is geselecteerd, kijk naar de ruwe montage van begin tot eind zonder te stoppen. Merk op aanpassingen die nodig zijn. Note overgangen, audio-instellingen en titels die nodig zijn. Vervang of een lastige clips vast te stellen en aanpassingen naar muziek en de omliggende clips. Bewerk out clips met slechte focus, licht of geluid in het voordeel van betere kwaliteit, tenzij de inhoud is essentieel voor uw verhaal.

titels, overgangen en audio-instellingen toevoegen nadat alle beeldmateriaal is gekozen. Gebruik speciale effecten spaarzaam. Het gebruik van te veel zal verwateren het effect en maak uw montage lijkt gimmicky en amateuristisch. Ook het stapelen van meer dan één effect op een clip kan ernstig de resolutie te verlagen.

Let op de montage afgewerkt met een kritisch oog. Het kan goed zijn om een ​​second opinion op dit punt te krijgen. Kies iemand eerlijk dat eerlijk zal zijn, maar zal niet noodzakelijkerwijs regenen op uw parade. Render en de video op de apparatuur te testen u zal aanwezig zijn het op voordat je publiek komt om onaangename verrassingen te voorkomen. Breng de gewenste aanpassingen en maken de uiteindelijke montage.