Hoe afdrukken Alleen lezen PDF-bestanden

Hoe afdrukken Alleen lezen PDF-bestanden


Adobe PDF-bestanden gemaakt in de vroege jaren 1990. Dit is een veel voorkomende bestandstype voor facturen of andere documenten van de afzender of de gebruiker niet wil veranderen. Je moet een speciaal programma om PDF-bestanden te openen vanuit Adobe, genaamd Acrobat Reader, die gratis is voor het downloaden. Bij het gebruik van alleen-lezen PDF-bestanden, kunt u eventuele wijzigingen in de tekst, marges of afbeeldingen niet te maken. Echter, kunt u deze PDF-bestanden af ​​te drukken. Zorg ervoor dat u Adobe Acrobat Reader hebt geladen op uw computer voordat u probeert te openen en een PDF-documenten af ​​te drukken.

instructies

1 Schakel en laat uw computer om volledig op te starten. Zorg ervoor dat uw computer een paar minuten te geven, omdat het openen van Adobe Acrobat PDF-documenten neemt de snelheid van uw computer en zal buitengewoon traag zijn als de computer is niet helemaal opgestart.

2 Plaats papier in de printer volgens de instructies van de fabrikant voordat u het PDF-document af te drukken, zodat uw printer is klaar.

3 Zoek het PDF-bestand dat u wilt afdrukken. Klik op "Mijn documenten". Doorzoek de lijst van documenten, totdat u de juiste te vinden. Kijk voor de rode en witte gekleurde Adobe / PDF teken naast het document voor eenvoudig lokaliseren.

4 Instructies twee keer snel op het document te openen.

5 Plaats uw cursor op de werkbalk in de linkerbovenhoek van het PDF-venster en zoek de kleine printer icoon. Klik op het pictogram van de printer.

6 Lees door het raam printer. Kies je "Print Range." Vink het vakje voor "All" om alle pagina's in het document af te drukken. Klik op "Huidige weergave" om alleen het deel van het document dat wordt weergegeven in de open PDF-document afdrukken. Klik op "Huidige pagina" om de hele pagina die wordt weergegeven in de open PDF-venster te drukken. Klik op "Pagina's van" om alleen bepaalde pagina's afdrukken. Bij het kiezen van deze optie, zorg ervoor dat de pagina nummers die u wilt afdrukken typt.

7 Antwoord het venster printer voor zover hoeveel exemplaren u wilt afdrukken. Klik op de pijltjes omhoog en omlaag om te kiezen hoeveel exemplaren u nodig hebt.

8 Kies de gewenste papieren schaal als de grootte van het document is niet de standaard 8½ met 11 inch.

9 Kijk in de rechter benedenhoek van het venster print en klik op "OK" om het document naar de printer te sturen.

Hints

  • Ga naar adobe.com/reader/~~V om je gratis programma Acrobat Reader downloaden.