Hoe kan ik Internet Geschiedenis Trace

Inzicht in hoe uw web browsing geschiedenis werkt en hoe op te sporen is het nuttig voor u en anderen in uw familie. Als u weet hoe u uw surfgeschiedenis bij te houden, kunt u toegang tot websites die u misschien vergeten te bookmarken, of u kunt uw geschiedenis te voorkomen dat iemand het zien van uw virtuele parcours verwijderen. Als voor kinderen, kunt u houden op de top van elke ongepaste sites die ze kunnen bekijken.

instructies

1 Open Internet Explorer.

2 Druk op de F4-toets op het toetsenbord, terwijl de browser draait.

3 Kijk over uw recente surfen geschiedenis weergegeven in het adres venster drop-down menu van de browser.

4 Ga naar het menu bovenaan in uw browser en selecteer "Tools."

5 Selecteer 'Internet-opties' in het drop-down menu.

6 Selecteer "Instellingen" in de categorie "Browsing History".

7 Klik op de "View Files" knop onder de "Temporary Internet Files en Geschiedenis Settings" dialoogvenster. Dit opent de tijdelijke map waarin u uw geschiedenis van Internet kunt bekijken. Door te klikken op de tab "Internet adres" vindt u de websites in uw geschiedenis, evenals de datum en tijd in het tabblad "Last Betreden" te zien.

8 Klik op de knop "Favorieten" - aangeduid met ster symbool - die is gelegen aan de linkerkant van uw webbrowser.

9 Klik op het tabblad 'Geschiedenis'.

10 Blader door en kijken uit over de vermelde informatie. Dit zal brengen alle websites die u op een bepaalde dag bezocht hebben. U kunt bijhouden geschiedenis die teruggaat per week gebruik van deze methode als de geschiedenis wordt gecategoriseerd door dagen.

Hints

  • Software momenteel op de markt kunnen alle internetgebruik en activiteiten bijhouden. Voorbeelden van deze software zijn Track4Win, AntlerTek, Spy Software en SurveilStar. Sommige van deze software kan worden ge├»nstalleerd zonder medeweten van de gebruiker en zal een logboek waarin alle Globaal en de activiteit te produceren.