Hoe je meedoet BIOS op een Sony Vaio

Hoe je meedoet BIOS op een Sony Vaio


Uw Sony Vaio computer laadt een programma met de naam van de BIOS (Basic Input / Output System) elke keer dat het wordt ingeschakeld. Het BIOS bepaalt of een van de hardware componenten niet goed werken en ook bepaalt hoe het besturingssysteem wordt opgestart. Als u instellingen moet wijzigen, zoals de systeemtijd of wilt u uw Sony Vaio in staat stellen om een ​​besturingssysteem te starten vanaf een USB-drive, kunt u dit doen door het invoeren van het BIOS menu.

instructies

1 Sluit alle geopende programma's. Herstart de Sony Vaio computer. Tik herhaaldelijk op de toets "F2" als de Vaio herstart totdat het BIOS-menu wordt weergegeven.

2 Gebruik de pijltoetsen om door de BIOS menu te navigeren. Tik op de "Enter" om een ​​submenu te kiezen of om een ​​optie die u wilt wijzigen te selecteren.

3 Druk op de "Escape" naar een submenu te verlaten en terug te keren naar de belangrijkste BIOS menu. Gebruik de pijltjestoets om de optie 'Save & Exit Setup "te selecteren als u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen. Druk op "Enter" om uw wijzigingen op te slaan om het besturingssysteem te laden.

4 Highlight "Exit Without Saving" en druk op "Enter" in plaats daarvan als u niet wilt dat de wijzigingen op te slaan.

Hints

  • U kunt ook op de "F10" -toets om de wijzigingen op te slaan en het BIOS menu op elk gewenst moment.
  • Sla belangrijke documenten moet u een extern opslagapparaat voordat u het BIOS. Als u de verkeerde instelling te wijzigen, kunt u mogelijk voorkomen dat uw Sony Vaio computer vanaf het laden van het besturingssysteem correct.