Hoe het opzetten van draadloos internet voor de MSI Atom N270 Netbook

Hoe het opzetten van draadloos internet voor de MSI Atom N270 Netbook


Verschillende modellen van de MSI Wind netbook maakt gebruik van de Intel Atom N270-processor. Deze processor is een low-powered 1,6 MHz processor gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen op deze netbook. De MSI Wind heeft een ingebouwde draadloze netwerkfunctie waarmee u verbinding maken met een draadloze router of een hotspot. Windows XP Home is de standaard besturingssysteem op deze netbook en heeft een wizard voor het instellen van de draadloze mogelijkheden van de computer netwerken.

instructies

1 Kijk naar het systeemvak op uw MSI Wind netbook. Zoek het pictogram dat lijkt op een computer monitor.

2 Klik met de rechtermuisknop op dit pictogram en kies "Beschikbare draadloze netwerken."

3 Kies de SSID, of de naam van uw draadloze netwerk. Kies het draadloze netwerk met het sterkste signaal sterkte als u niet weet wat de SSID voor uw netwerk is. Meestal dat zal het juiste netwerk te zijn, tenzij je meerdere draadloze netwerken of hotspots ligt zeer dicht bij uw computer.

4 Klik op "Connect". Voer het wachtwoord voor het netwerk als je er een hebt. Uw MSI netbook maakt verbinding met het draadloze netwerk. De draadloze verbinding pictogram in het systeemvak is wat je eerder hebt geklikt zal nu uw snelheid van de verbinding, SSID, de signaalsterkte en de status wanneer u de muisaanwijzer over.

Hints

  • De draadloze router moet worden ingeschakeld en aangesloten op de modem het draadloze signaal uitzenden.