Hoe kan ik een e-mail account aanmaken Gratis

Hoe kan ik een e-mail account aanmaken Gratis


Als u overweegt om een ​​e-mailaccount, overwegen het kiezen van een e-mail die de dienst gratis aanbiedt. Dit is belangrijk omdat het betalen van een maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten kan gemakkelijk oplopen, vooral als u van plan bent om het e-mailadres te gebruiken voor vele jaren. Veel online diensten, zoals social networking sites, zoals Facebook.com en Tweeter.com, vereisen internetgebruikers om een ​​geldig e-mailadres, vaak gebruikt voor verificatie doeleinden te bieden. Met veel gratis e-mailproviders het aanbieden van een zeer bruikbare dienst met verschillende functies en hulpprogramma's, is er weinig reden waarom men zou moeten betalen voor een premium account.

instructies

1 Gebruik Gmail voor uw e-mail behoeften. Gmail is een gratis e-mail service van Google, dat Post Office Protocol (POP3) en Internet Message Access Protocol (IMAP) ondersteunt. Deze platforms zijn nuttig als u wilt dat uw e-mailadres te gebruiken met een e-mail client-programma, zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird.

2 Kies Yahoo! Mail als u wilt Yahoo! Messenger te gebruiken binnen uw e-mailaccount, zonder extra software te downloaden voor uw Instant Messaging behoeften. Echter, de gratis Yahoo! Mail-account ondersteunt Post Office Protocol (POP3). Met ingang van mei 2010, Yahoo! Mail is de grootste aanbieder van gratis web-based e-mail service.

3 Selecteer Microsoft's Windows Live Hotmail als uw e-mailprovider. Windows Live Hotmail ondersteunt zowel Post Office Protocol (POP3) en Internet Message Access Protocol (IMAP); met deze platforms, kunt u uw account instellen op een compatibele telefoon of e-mail client programma. Met ingang van mei 2010, Windows Live Hotmail biedt 5 GB aan online opslag en de mogelijkheid om van derden e-mailaccounts in je inbox toe te voegen en te controleren.