Hoe verander ik Wireless Security WEP?

Hoe verander ik Wireless Security WEP?


Een van de nadelen aan de snelheid en het gemak van draadloos internet connectiviteit is de slechte beveiliging. Zelfs als uw verbinding wachtwoord is beveiligd, moet u extra voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid van internet te nemen. Het wijzigen van uw draadloze beveiliging te Wired Equivalent Privacy of WEP, is een van die opties, maar het is niet de sterkste. Sterkere encription zoals WPA echter, kan de prestaties van uw Internet beïnvloeden, vaak neer vertragen uw internet. Als u wilt een snelle Internet snelheid te houden, maar genieten van enkele milde bescherming, verander je draadloze beveiliging om WEP.

instructies

1 Open uw webbrowser en typ het IP-adres van uw draadloze router. Het IP-adres moet zich aan de achterzijde van de router. Als je het niet kunt vinden, zoek het standaard IP-adres voor uw specifieke router in de handleiding van uw gebruiker.

2 Klik op de "Login" Tab op de pagina van uw router. Als je nog nooit een wachtwoord in te stellen, kunt u die snel overslaan en klik op "Verzenden."

3 Selecteer het tabblad "Wireless", selecteer vervolgens "Encryption" of "Security" om naar de beveiligingsinstellingen.

4 Selecteer uw WEP-instelling van keuze uit het menu. U kunt kiezen uit "Off", "64-bit" of "128-bit." Weet dat een 128-bit encryptie is veiliger dan een 64-bit, maar het zal meestal vertragen uw internet snelheid.

5 Voer een "wachtzin." Zodra uw hexadecimale sleutel is gemaakt, klikt u op "Wijzigingen toepassen." Uw router is nu ingesteld op WEP. Hoe sterker de encryptie, hoe meer personages het wachtwoord nodig. Zorg ervoor dat deze hex toets ingedrukt, want u hebt het nodig als je naar je computer instellingen wijzigen om WEP onder het tabblad "Wireless Network Properties" te schrijven. Selecteer het draadloze netwerk dat u gebruik maakt van "Beschikbare netwerken" en klik op 'Eigenschappen'. Onder "Data Encryption" Selecteer "WEP," waar u wordt gevraagd om uw wachtwoord, die ook een WEP-sleutel kan worden genoemd in te voeren. Voer de sleutel in het vak "Network Key", klik op "OK" en klik op 'Toepassen'. Nu, de router en de computer allebei zijn ingesteld op WEP, en uw computer maakt verbinding met het netwerk.