Hoe maak je USB Flash Drives Test

Hoe maak je USB Flash Drives Test


USB flash drives zijn handig en maken het eenvoudig om bestanden van de ene computer naar de andere. De meeste zijn klein genoeg dat ze passen op een sleutelhanger, zodat ze gemakkelijk te dragen. Echter, USB flash drives nemen ook veel misbruik en zijn onderhevig aan falen omdat ze zo klein zijn. Daarom, als je waardevolle gegevens te bewaren op een USB flash drive, moet je af en toe testen om te controleren of de aandrijving is in goede vorm. Windows maakt het testen van de USB-drive eenvoudig.

instructies

1 Steek de USB-stick in een vrije USB-poort van uw computer. Wacht tot Windows om de drive op te sporen en te configureren voor gebruik.

2 Dubbelklik op de "Computer" of het pictogram "My Computer" op het bureaublad. Markeer de link naar het verwisselbare apparaat in de lijst met beschikbare stations op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de link voor de USB flash drive en klik op de optie "Eigenschappen" als de pop-up menu verschijnt.

3 Klik op het tabblad 'Extra' in het venster Eigenschappen voor de USB flash drive. Klik op de "Nu controleren" knop in de "Error-checking" van het venster.

4 Zorg ervoor dat zowel de "Automatisch bestandssysteem fouten te herstellen" en scannen en repareren van de slechte sectoren "opties zijn ingeschakeld. Klik op de knop" Start ".

5 Wacht tot Windows de USB flash drive te scannen en te testen op fouten. Windows zou een melding dat de scan succesvol was weer te geven en dat het ontdekte geen problemen met de aandrijving. Echter, als de USB flash drive heeft slechte sectoren of andere problemen, zal Windows melden dat de rit naar de foutcontrole doorstaan ​​en of het station onbetrouwbaar kunnen zijn.

Hints

  • U kunt ook u de hierboven beschreven procedure om een ​​ander type opslagapparaat dat is aangesloten op uw computer (bijvoorbeeld, externe of interne harde schijven of geheugenkaarten in camera's of telefoons) te testen.