Hoe maak je ISO bestanden te branden in Windows

In tegenstelling tot eerdere versies van Windows, Windows 7 wordt geleverd met de mogelijkheid om ISO en IMG bestanden branden zonder het gebruik van software van derden. ISO-bestanden zijn disk images. In tegenstelling tot gewone bestanden die worden gebrand op een schijf, ISO-bestanden zijn exacte instructies over hoe informatie fysiek op een schijf wordt opgeslagen. Dit is essentieel voor processen zoals het installeren van besturingssystemen, die speciale boot informatie en de precieze locaties van bestanden nodig aanwezig zijn op de cd of dvd te zijn.

instructies

1 Blader naar de map op de harde schijf die de ISO image bestand bevat.

2 Klik rechts op het ISO bestand, dat een foto van een wit document met een zilveren CD geëtst in het centrum heeft. Klik op "schijfkopie branden."

3 Selecteer uw brandende apparaat in de drop-down menu naast "Disk brander." Hoewel de meeste gebruikers alleen één apparaat, deze instelling is uiterst belangrijk als meer dan één brander is aangesloten op uw systeem.

4 Klik op de Controleren optie om de schijf te controleren wanneer deze is voltooid. Hoewel dit niet nodig is, het zorgt ervoor dat er geen fouten in het brandproces door te controleren of het ISO-bestand en de gebrande schijf zijn volkomen identiek.

5 Klik op 'Burn'. Windows zal nu schrijf de informatie die is opgeslagen in het ISO-bestand direct naar je harde schijf.