Hoe om te doen dubbelzijdig afdrukken op een Dell 1320c

De Dell 1320c is een kleur laser printer die dubbelzijdig afdrukken, die algemeen bekend staat als dubbelzijdig printen biedt. Deze functie dient normaal afdruktaken dat beide partijen gebruik maken van het papier, met inbegrip van brochures, nieuwsbrieven of rapporten. De dubbelzijdig afdrukken optie is een handmatig proces dat u nodig heeft om elk afzonderlijk afgedrukt vel te voeren in de handmatige invoerlade. Dubbelzijdig afdrukken duurt langer om af te drukken dan een normale afdruktaak vanwege het handmatige proces, en vereist printing "zelfs" gevolgd door "vreemd" pagina's.

instructies

1 Open het document dat u wilt afdrukken, en klik op het menu Bestand bovenaan in het venster van het programma.

2 Klik op "Print" uit het pull-down menu en klik op "Print even pagina's" in de print setup-venster. Als de afdruk zelfs pagina's niet verschijnt, de pagina handmatig in te voeren in de sectie "Print Geselecteerde pagina's".

3 Draai de afgedrukte pagina's over met de lege zijde naar beneden en plaats de pagina's in de invoerlade gelegen in de voorzijde van de printer.

4 Klik op "File" in het venster van de toepassing, en klik op "Afdrukken." Klik op "Print Geselecteerde pagina's" en voer de oneven paginanummers. Klik op "Print" om te beginnen met het afdrukken aan de andere kant.