Hoe te Hiragana schrijven in een Redacteur

Van Windows XP op, Microsoft gaf gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te implementeren Aziatische taalondersteuning vanuit het Configuratiescherm. Windows 7 maakt gebruik van een invoermethode-editor naar het Engels alfabet te hiragana, katakana en kanji te zetten; de IME interpreteert input van de gebruiker en voert de juiste karakter of tekens. Bijvoorbeeld, het invoeren van de letters "w" en "a" op een Engels toetsenbord voert de "wa 'personage in hiragana. U kunt de Input Method Editor gebruiken om te schrijven in hiragana zonder dat u een Japans toetsenbord installeren op uw pc.

instructies

1 Klik op "Start | Configuratiescherm | Change Keyboard of Andere invoermethodes | Toetsenbord en talen." Klik op de knop "Change Toetsenborden".

2 Klik op het tabblad Algemeen "toevoegen". Dubbelklik op "Japanese" en vervolgens "Keyboard." Controleer "Microsoft IME."

3 Klik op 'OK'. Ga naar het tabblad Taal Bar en selecteer "aangemeerd in de taakbalk." Klik op "OK" om tekst en invoertalen te sluiten. Klik op "OK" om Land en taal te sluiten.

4 Selecteer de taal bar van de taakbalk. Kies "Japanese" in het menu. Klik op de "A" en selecteer "Hiragana" om te beginnen schrijven met de Input Method Editor.