Hoe te GTR gebruiken op een Mac

Hoe te GTR gebruiken op een Mac


"GTR" is een race simulatiespel gepubliceerd door SimBin Studios die draait op Microsoft Windows-pc's. Hoewel het niet ontworpen voor de Macintosh-computer, kan dit spel worden gespeeld op een Mac als u het Windows besturingssysteem op de computer hebt geïnstalleerd. Alle Intel-gebaseerde Macs met Mac OS 10.5 of hoger zijn voorzien van een software-utility genaamd "Boot Camp." Dit programma leidt u door het proces van het installeren en uitvoeren van Windows op je Mac.

instructies

1 Sluit alle applicaties die draaien op je Mac. Navigeer naar de "Application" map op uw harde schijf. Open het "Utilities" folder en de lancering "Boot Camp-assistent." Print het "Installatie en configuratie" gids voor referentie en klik vervolgens op "Doorgaan."

2 Verplaats de schuifknop om de partitie grootte aan te passen voor uw Windows-installatie. Controleer uw Windows-documentatie om de optimale partitie grootte voor uw versie van Windows te bepalen. Klik op "Partitie."

3 Plaats uw installatie-cd van Windows in het optische station en klik op "Installatie starten." Volg de aanwijzingen op het scherm nadat je Mac herstart van de installatie-cd van Windows. Selecteer "Custom Installation" als u wordt gevraagd te kiezen tussen "Upgrade" of "Custom Installation."

4 Kies de partitie waar u Windows installeert. Voor Vista of Windows 7, kies "Disc 0, Partition 3 BOOTCAMP". Voor Windows XP kiest u 'C: Partition3 <BOOTCAMP> [FAT32] ".

Klik op "Return" om Windows te installeren. Wanneer u klaar bent, zal uw computer opnieuw op te starten in het Windows-besturingssysteem.

5 Werp de Windows-installatie-cd uit de optische drive van uw computer en steek de Mac OS X-installatieschijf. Dit zal de Boot Camp-stuurprogramma's installeren om Windows op je Mac-hardware gebruiken. Nadat de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, zal uw Mac opnieuw op te starten.

6 Verwijder de Mac OS X-installatie-cd en plaats de GTR installatieschijf. Volg de on-screen prompts installatie. Wanneer voltooid, bent u klaar om GTR spelen op je Mac.

Hints

  • Controleer op systeemsoftware of firmware-updates voordat u "Boot Camp-assistent."
  • Vergeet niet om een ​​back-up van uw harde schijf voor het installeren van Windows op je Mac.